4.5.2020 13:46

Οι Ιππότες του Ήλιου

Δραστηριότητες για παιδιά από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Χίου

Όλο το διάστημα, όπου τα παιδιά είναι περιορισμένα στο σπίτι, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Χίου, επικοινωνεί με τα μέλη του και πραγματοποιεί δραστηριότητες που διαφέρουν ανάλογα την ηλικιακή ομάδα!Οι Ιππότες του Ήλιου είναι ένα σύνολο δραστηριοτήτων,που ετοιμάζουν οι Βαθμοφόροι της Α’ και Β’ Αγέλης Λυκοπούλων και είναι προσαρμοσμένες στην ηλικία Β’ – Ε’ Δημοτικού. Προτείνουμε,σε όλους τους γονείς, να κατεβάσουν τα δύο πακέτα, και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι όμορφο ταξίδι στο γαλαξία μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες!

«Αγαπητά παιδιά, βάλτε τα δυνατά σας! Μπείτε στον ομάδα των Ιπποτών του Ήλιου για να αντιμετωπίσουμε τον "Κονορονοκακό"! Δεν χρειάζεται να είσαι Λυκόπουλο για να συμμετέχεις! Αρκεί να έχεις φαντασία, όρεξη, κέφι, τη βοήθεια του μπαμπά ή της μαμάς και μερικά απλά υλικά! Μπορείτε βεβαίως εύκολα να κερδίσετε το σήμα "Μένουμε Σπίτι", αλλά και τα υπόλοιπα που αναμένουμε από το Υπουργείο Διαστήματος!»

Οι Ιππότες του Ήλιου #1

Οι Ιππότες του Ήλιου #2
 

Καλή επιτυχία!

1ο Σύστημα Προσκόπων Χίου

Info: Δείτε μερικές από τις αποστολές που έχουν ολοκληρώσει τα λυκόπουλα στις φωτογραφίες (έχουμε την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων για τις περιορισμένες φωτογραφίες που δημοσιεύονται). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 699-848-33-37 ή στο facebook "1ο Σύστημα Προσκόπων Χίου" ή στο instagram "1spchios".

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ