13.6.2019 11:45

ΚΕΘΕΑ Χίου και Σύλλογος Αθλητών Υγείας πεζοπορούν για καλό σκοπό

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών που έχει θεσμοθετηθεί στις 26 Ιουνίου, το Συμβουλευτικό Κέντρο ΚΕΘΕΑ Χίου και ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Chiosrunning συνδιοργανώνουν πεζοπορία στην περιοχή του Κάμπου, την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 17:30 – 20:00.

Στόχος αυτής της δράσης είναι να αναδείξει τη συμβολή του αθλητισμού και των κοινωνικών δεσμών στην προσπάθεια του ατόμου για απεξάρτηση.

Σημείο συνάντησης έχει οριστεί  το Εκθεσιακό Κέντρο «Γ. Καλουτάς».

Αναλυτικότερα, όσον αφορά τη διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα ξεκινήσουμε από το Εκθεσιακό Κέντρο και θα επισκεφθούμε τις περιοχές Καρδαμάδα και Άνω Γκιάζου – Αργέντικο - Citrus, θα παρουσιάσουμε τις ιστορίες των αρχοντικών που θα περνάμε απέξω, θα μας φιλοξενήσουν σε τρία αρχοντικά και θα καταλήξουμε σε αρχοντικό όπου θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση ενημέρωσης για τη δράση του ΚΕΘΕΑ Χίου.

Οδηγός στον περίπατο θα είναι προσωπικό του Chiosrunning.

Να επισημανθεί ότι ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής θα είναι μικρός 1 στην κλίμακα των 5. Υπολογίζουμε για τη διαδρομή άνετο χρόνο 3 ωρών που σημαίνει κάτι λιγότερο από ένα χιλιόμετρο την ώρα! H διαδρομή είναι σε βατό δρόμο.

Διευκρινήσεις:

1. Θεωρούμε αυτονόητο ότι κάθε ένας από τους συμμετέχοντες αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του ή περίπτωση τραυματισμού. 
2. Οι συνδιοργανωτές θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άψογη διοργάνωση και ζητούν προκαταβολικά τη συνεργασία όσων θα συμμετάσχουν.
3. Η επιτυχία στις πεζοπορίες εξαρτάται από την καλή διάθεση των πεζοπόρων, την πειθαρχία στις οδηγίες του επικεφαλής και το σεβασμό των κανόνων ατομικής ασφάλειας.

4. Απαραίτητο ένα ανθεκτικό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ελαφρό παντελόνι, δύο μπλουζάκια (ένα φοράμε, ένα για να αλλάξουμε), γυαλιά ηλίου για όσους τα έχουν συνηθίσει κι ένα σακίδιο με νερό. 

5. Το ΚΕΘΕΑ Χίου θα προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες ένα t-shirt, ένα καπέλο, ένα μπουκαλάκι νερό και μία ατομική μπάρα δημητριακών (οι μπάρες δημητριακών και τα μπουκαλάκια νερό είναι χορηγία του σουπερμάρκετ ΧΑΡΑ).

6. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 22710-83027 ΚΕΘΕΑ Χίου, Δευτέρα-Παρασκευή 08:00 π.μ. – 16:00 μ.μ. ή αποστολή στο e-mail:chios@kethea-nostos.gr

7. ΠΡΟΣΟΧH: Μέγιστος αριθμός ατόμων-πεζοπόρων 50 άτομα, επομένως οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 21/06/2019 και ώρα 16:00 μ.μ. προκειμένου να επιβεβαιωθεί ο αριθμός των ατόμων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ