26.6.2017 16:17

Ιδιόκτητη στέγη για την Ο.Χ.Σ.Α.

Ένα όνειρο δεκαετιών της Χιώτικης παροικίας της Αθήνας βρήκε στέγη στην Καλλιθέα. Πριν λίγες μέρες επικυρώθηκε από την Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής η αγορά ιδιόκτητης στέγης επί της οδού Μεταμορφώσεως 22. «Η αγορά στοίχισε συνολικά 42.000 ευρώ από τις οικονομίες της Ομοσπονδίας εδώ και χρόνια. Πρόκειται για ισόγειο κτίριο 100 τ.μ. με επιπρόσθετους χώρους 40 τ.μ. ως πατάρι.», περιγράφει στον «π» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αργ. Κοκκινάκης.

Το ακίνητο βρίσκεται στο ύψος της Αγίας Ελεούσας, είναι εύκολα προσβάσιμοσε μια περιοχή ιδιαίτερα γνωστή στους Χιώτες της Αττικής.

«Στόχος μας να λειτουργούν εκεί τα γραφεία της Ομοσπονδίας και όσων Συλλόγων δεν διαθέτουν ιδιόκτητη στέγη. Η διαμόρφωση του ακινήτου θα επιδιωχθεί να γίνει με τρόπο που θα μπορεί να φιλοξενεί και κάποιες από τις εκδηλώσεις της παροικίας», ισχυρίζεται ο κ. Κοκκινάκης, ο οποίος ξεκινά τώρα αγώνα δρόμου προκειμένου να εξασφαλίσει τους πόρους της διαμόρφωσης. «Δυστυχώς όλες οι οικονομίες της Ομοσπονδίας διοχετεύτηκαν για την εκπλήρωση του στόχου. Θέλω να πιστεύω ότι ορισμένοι Χιώτες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας να συμβάλλουν στη μετασκευή του χώρου, ως μια έμμεση αναγνώριση της προσφοράς της Ο.Χ.Σ.Α. στο παροικιακό στοιχείο», συμπληρώνει ο κ. Κοκκινάκης.

Πιο άμεσος στόχος της Ομοσπονδίας, πάντως, είναι να προετοιμάσει την τιμητική καλοκαιρινή εκδήλωση της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Χίο, αφιερωμένη σε προσωπικότητες που προβάλλουν το νησί, από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ