25.10.2019 11:42

Για χειροκρότημα το κατάστημα «Κωτσόβολος» που ξαναγεμίζει τον κουμπαρά του Χαμόγελου του Παιδιού

Το κατάστημα Κωτσόβολος συνεχίζει και το 2019 να κάνει τα παιδιά να χαμογελούν!Ένας κουμπαράςμε την ειδική σήμανση με το «χαμόγελο» έχει τοποθετηθείστο κατάστημα,για να συγκεντρώνονται χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού. Σε αυτόν μπορούν να συνεισφέρουν εργαζόμενοι και πελάτες του καταστήματος, αλλά και όποιος ενδιαφερόμενος θέλεινα βοηθήσει τον οργανισμό.

Πρόκειται για μια ενέργεια που χαίρει ιδιαίτερης αποδοχής και αγάπης από την τοπική κοινωνία της Χίου και για τολόγο αυτό μετράει ήδη πέντε χρόνια από την πρώτη χρονιά υλοποίησης της. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του καταστήματος Κωτσοβολος συνεισφέρει επιπλέον στο περιεχόμενο του κουμπαρά με την εθελοντική τους προσφορά.

Η πρόσκληση, λοιπόν, είναι ανοιχτή σε όλους τους κατοίκους της Χίου αλλά και τους επισκέπτες του νησιού, να συνεισφέρουν σε αυτήν την προσπάθεια και να χαρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδικά χαμόγελα! Το κατάστημα του Κωτσόβολου βρίσκεται στη Λεωφόρο Ενώσεως 48 και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-21.00 και Σάββατο 09.00-15.00.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphoneplc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, εδώ και 69 χρόνια φέρνει το αύριο της τεχνολογίας, σήμερα, και καθιστά προσιτές τις κορυφαίες τεχνολογίες σε όλους τους ανθρώπους. Οι 2.500 εργαζόμενοι, τα 94 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο είναι πάντα στη διάθεση όλων για την εξυπηρέτησή τους. Με το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών Κ support διασφαλίζει για όλους τους πελάτες Πανελλαδικά την εγκατάσταση, την συντήρηση, την εγγύηση αλλά και την επισκευή των προιόντων που αγοράζουν, ενώ μέσα από το οmnichannel μοντέλο της βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά με την DixonsCarphone

Η DixonsCarphoneplc είναι μια ηγετική πολυεθνική εταιρεία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με πάνω από 42.000 υπαλλήλους σε εννέα χώρες. Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου& της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όληόλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος DixonsCarphoneστις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και CarphoneWarehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iDMobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης ταElkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος. Το DixonsTravel έχει παρουσία σε πολλά αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο,το Δουβλίνο και το Όσλο, ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της TeamKnowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ