4.5.2017 12:29

Το ΓΕΛ Καρδαμύλων έφτασε ως τη Μαδέιρα!

Στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο: “ PIE – Parents Involvement in Education -  Get Sweet Results” που υλοποιεί το Λιβάνειο Γενικό Λύκειο Καρδαμύλων με τη συμμετοχή σχολείων από Τουρκία, Λετονία, Πολωνία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ρουμανία τη διετία 2016-2018, πραγματοποιήθηκε από 24 έως 28 Απριλίου 2017 η τρίτη προγραμματισμένη συνάντηση στη Μαδέιρα της  Πορτογαλίας. Από τους διδάσκοντες καθηγητές στο Λύκειο Καρδαμύλων συμμετείχαν: η συντονίστρια του προγράμματος κ. Αλέκα Κάρκαλου και η κ. Στέλλα Κοκκινάκη.

Η ομάδα της Πορτογαλίας επεφύλαξε μία θερμή φιλοξενία στους συμμετέχοντες, υλοποίησε αρκετές δραστηριότητες στον χώρο του σχολείου με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών του , προγραμμάτισε συνάντηση με τις τοπικές αρχές και πραγματοποίησε ξεναγήσεις σε περιοχές φυσικού κάλλους , σε μουσείο θρησκευτικής τέχνης και σε εργοστάσιο παραγωγής του διάσημου κρασιού της Μαδέιρα.  Στη διάρκεια του προγράμματος των πέντε ημερών  στο σχολείο EBSAAS ήρθαμε σε επαφή με τη γλώσσα , τα τοπικά ποτά και εδέσματα , τη μουσική και τον πολιτισμό του νησιού της Μαδέιρα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ