25.8.2017 11:42

Εθελοντές για τη μελέτη των παιδιών της αναζητά η «Κιβωτός»

Αυξάνονται τα παιδιά στην «Κιβωτό», αυξάνονται και οι ανάγκες εθελοντών για τη μελέτη των μαθημάτων τους. Με ανακοίνωση – πρόσκληση της ζητά εκ νέου τη στήριξη από την κοινωνία της Χίου κι είναι βέβαιο ότι θα την έχει. Αναλυτικά αναφέρει:

Στη Κιβωτό του Κόσμου-Αιγαίου προσπαθούμε για ένα καλύτερο μέλλον και μια αξιοπρεπή διαβίωση για τα παιδιά που διαμένουν στο παιδικό χωριό του Αίπους. Ένας από τους τομείς που δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση είναι ο τομέας της εκπαίδευσης προσπαθώντας να καλύψουμε τα μεγάλα κενά που υπήρξαν προτού έρθουν σε μας, με σκοπό να μη στερηθούν από τη ζωή αυτά που τους αξίζουν. Ήδη μας στηρίζουν εθελοντές μας μέσω του προγράμματος της ενισχυτικής διδασκαλίας αλλά τα παιδιά μας και οι ανάγκες τους παράλληλα, αυξάνονται με αποτέλεσμα να μη καταφέρνουμε να τις καλύψουμε. 

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε την πολύ ενεργή κοινωνία της Χίου που συνεχώς ανταποκρίνεται άμεσα για τις ανάγκες μας, ότι αναζητούμε εθελοντές που μπορούν να αφιερώσουν 2 ή παραπάνω ώρες την εβδομάδα για να μας βοηθήσουν στην μελέτη των παιδιών μας. Οι ώρες της μελέτης είναι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 15:30 εως 17:30. Η Κιβωτός του Κόσμου-Αιγαίου θεωρεί πολύ σημαντικό το κομμάτι της εκπαίδευσης και ζητάμε από ανθρώπους που θεωρούν ότι μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά μας με το διάβασμα σε τάξεις Δημοτικού αλλά και Γυμνάσιου και που έχουν διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, να μας βοηθήσουν στο ευαίσθητο αυτό θέμα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας στις ανάγκες μας. Η Κιβωτός του Κόσμου-Αιγαίου δεν θα μπορούσε να εκπληρώσει το θεάρεστο έργο που έχει αναλάβει ο πατήρ Αντώνιος χωρίς τους πρόθυμους εθελοντές μας που με ευαισθησία μας συμπαραστέκονται ,ευγενικά, σε όποιο τομέα έχουμε ανάγκη.

Όσοι ενδιαφέρεστε να μας βοηθήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του γραφείου μας 2271081953, Μπεν Ζαχαρίου 8, Κάστρο.

                                                                                                           

                                                   Κιβωτός του Κόσμου-Αιγαίου

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ