25.7.2018 10:34

Ημερίδα «Πρόληψη- μια ενσυνείδητη πράξη» στο Ομήρειο

Επιστημονική ημερίδα συνδιοργανώνει ο  Σύλλογος Καρκινοπαθών Χιου « Ελπίζω» με  το Γενικό Επιτελείο Στρατού και τη μη κερδοσκοπική εταιρία «ΑΚΟΣ: Θεραπεία σώματος και ψυχής».

Η ημερίδα θα έχει ως θέμα «Πρόληψη- μια ενσυνείδητη πράξη»  και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  27 Ιουλίου, στις 18.30, στο Ομήρειο .

H ΑΚΟΣ είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, η οποία αφενός αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης στη μάχη κατά του καρκίνου και αφετέρου στηρίζει τους αποθεραπευμένους αλλά και τους ογκολογικούς ασθενείς με σειρά δράσεων.

Η ΑΚΟΣ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, έχει θέσει τις δυνάμεις της στην υπηρεσία του Γενικού Επιτελείου Στρατού και του έμψυχου δυναμικού του, με την πρόσφατη υπογραφή Συμφωνητικού Συνεργασίας και Αμοιβαίας Κατανόησης, καθώς το ΓΕΣ έχει ανακηρύξει τον 2018 Έτος Μέριμνας Προσωπικού.

Στη συνοδοιπορία μας με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, οι επιστήμονες της ΑΚΟΣ όλων των ειδικοτήτων (ογκολόγοι, χειρουργοί, ουρολόγοι, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι κ.α) προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ΓΕΣ, για την από κοινού διενέργεια επιστημονικών και κοινωνικών εκδηλώσεων αλλά και συνεδρίων, με στόχο αφενός την ενημέρωση του έμψυχου δυναμικού του ΓΕΣ σε θέματα υγείας και πρόληψης και αφετέρου στην ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου ανά την Ελληνική Επικράτεια.

Αντλούμε δύναμη απ’ όσους εμφορούνται με τις ιδέες μας. Σας καλούμε να ενδυναμώστε τον αγώνα μας, προκειμένου να γίνει κοινό κτήμα και συνείδηση το ότι ο καρκίνος δεν αποτελεί πλέον "επάρατη νόσο" αλλά μία ασθένεια, που αν την αντιμετωπίσεις έγκαιρα αποθεραπεύεσαι.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ