6.10.2018 11:40

Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε γυναίκες με κοινωνικά προβλήματα από το Κέντρο Συμβουλευτικής Στήριξης Γυναικών

Στο Δήμο Χίου λειτουργεί Κέντρο Συμβουλευτικής Στήριξης Γυναικών, το οποίο στελεχώνεται από Κοινωνιολόγο, Ψυχολόγο, Κοινωνική Λειτουργό και Νομικό.

 Στο Κέντρο μπορούν να απευθύνονται γυναίκες θύματα βίας, καθώς και  γυναίκες που υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις π.χ άνεργες, μονογoνείς, ΑΜΕΑ, πρόσφυγες, μετανάστριες, γυναίκες με χρόνιες παθήσεις κ.α., στις οποίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, όπως ψυχοκοινωνική στήριξη, νομική και εργασιακή συμβουλευτική.

 Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Χίου διοργανώνει για δεύτερη φορά Έκθεση Γυναικείων Δημιουργιών. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Ομήρειο, την Τρίτη 27 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 30.

Δεδομένου ότι ο αριθμός των συμμετεχουσών θα είναι περιορισμένος καλούνται οι ενδιαφερόμενες γυναίκες που ασχολούνται με χειροποίητες δημιουργίες και επιθυμούν να τις εκθέσουν, να επικοινωνήσουν έως την Παρασκευή 19-10-2018 από 8:00π.μ έως 15:00μ.μ, στo τηλέφωνο 22713 50040 και 2271351933 ή στο e-mailγια να δηλώσουν συμμετοχή.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ