1.6.2017 12:57

ΒΙΝΤΕΟ- Γαλλίδα με πολιομυελίτιδα εγκαινίασε το Seatrac στη Δασκαλόπετρα

Ένα «ευχαριστώ» και το χαμόγελο της πρώτης χρήστη του συστήματος seatrac που τοποθέτησε η Μονομετοχική Εταιρία στη Δασκαλόπετρα ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους υπεύθυνους του Δήμου που επιβεβαίωσε την ορθότητα της επιλογής αγοράς του συγκεκριμένου μηχανισμού.

«Αρχικά, από το δρόμο, ακούσαμε ένα «ευχαριστώ» και λίγα λεπτά μετά, μας πλησίασε ένας Γάλλος, που προσπαθούσε να αντλήσει πληροφορίες για το μηχάνημα και τη λειτουργία του. Τελικά, η σύζυγός του, που πάσχει από πολιομυελίτιδα, έγινε η πρώτη χρήστης του seatrac στη Χίο, πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η εγκατάστασή του. Οι στιγμές που ζήσαμε, είναι αδύνατο να μεταφερθούν μέσα σε δέκα γραμμές, αλλά αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για όλους όσους συμμετείχαμε σε αυτή την προσπάθεια και μας γεμίζουν διάθεση για να προσπαθήσουμε περισσότερο», ανέφερε στο προφίλ του στο Facebook ο Γ. Καραμανής. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ