Ζωή

14/6/18 11:02

τελ. ενημ.: 14/6/18 14:53

Αφιερωμένη στην Κοραλία η «άλλη όψη του εαυτού» των κοριτσιών της Ρυθμικής& Ενόργανης του ΒΑΟΛ

Την άλλη όψη τους εαυτούς τους παρουσίασαν χθες το απόγευμα τα κορίτσια του τμήματος Ρυθμικής και Ενόργανης γυμναστικής του ΒΑΟΛ, στους δεκάδες φίλους και συγγενείς που κατέκλυσαν το γήπεδο του ΒΑΟΛ, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρόβα τζενεράλε των κοριτσιών, μία μόλις ημέρα πριν αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα προκειμένου να συμμετάσχουν  στο Φεστιβάλ Γυμναστικής  EGOSTARSUM στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Γαλατσίου.

Με το χαμόγελο στα χείλη, καμαρωτές και πάνω από όλα χαρούμενες οι πενήντα τέσσερις  αθλήτριες πραγματοποίησαν μία πεντάλεπτη επίδειξη του χορευτικού τους με τίτλο «η άλλη όψη του εαυτού», με τις προπονήτριες τους Άσπα Συρρή και Κατερίνα Παναγοπούλου να δίνουν τις τελευταίες οδηγίες και να τις παρακολουθούν συγκινημένες.

Η συγκίνηση εξάλλου ήταν  διάχυτη καθόλη τη διάρκεια της παρουσίασης αφού το μυαλό όλων των αθλητριών και των προπονητριών  ήταν στον  πρόσφατο τραυματισμό της συναθλήτριας τους  Κοραλίας Αυγουστή, ο οποίος της  στέρησε τη συμμετοχή της στο φεστιβάλ.. Η μικρή Κοραλία βρέθηκε στις κερκίδες του ΒΑΟΛ για να παρακολουθήσει τις συναθλήτριες της, φωτογραφήθηκε μαζί τους και άκουσε με χαρά ότι όλη η αποστολή είναι αφιερωμένη σε εκείνη.

 

Σχόλια άρθρου: 0