4.7.2019 9:41

Στα Ψαρά ο Ιατρικός Σύλλογος

Στα Ψαρά βρέθηκε το προηγούμενο Σάββατο, ο ιατρικός σύλλογος Χίου, όπου ιατροί διάφορων ειδικοτήτων πραγματοποίησαν κλινική εξέταση και παρακλινικές εξετάσεις στους κατοίκους του νησιού.  

 Το κλιμάκιο των ιατρών του Συλλόγου που περιελάμβανε τις ειδικότητες του ειδικού παθολόγου, καρδιολόγου, οφθαλμιάτρου, δερματολόγου, ουρολόγου, πνευμονολόγου, χειρουργού, ωτορινολαρυγγολόγου, ακτινολόγου, παιδίατρου, ενδοκρινολόγου και ορθοπεδικού διενήργησε κλινική  εξέταση (136 ασθενείς) και παρακλινικές εξετάσεις (78 ασθενείς) για τις οποίες  χρησιμοποιήθηκε και φορητός εξοπλισμός μελών του ( έλεγχος βηματοδότη, υπέρηχος, σπιρόμετρο, άμεσο οφθαλμοσκόπιο, τονόμετρο, δερματοσκόπιο κλπ).

Οι ιατρικές  εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις αίθουσες του αγροτικού Ιατρείου, της Δημοτικής βιβλιοθήκης και την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου καθώς και κατ’ οίκον σε ασθενείς με ειδικές ανάγκες.

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου ευχαριστεί  το Δήμαρχο Ψαρών κ. Κωνσταντίνο Βρατσάνο, τη ναυτιλιακή εταιρεία Αγία Μαρίνη και ιδιαίτερα τον πλοιοκτήτη του PSARA GLORY  κ. Γαλανό Εμμανουήλ για την ευγενική χορηγία τους,  καθώς και τους συναδέλφους που συμμετείχαν εθελοντικά στην δράση.

 

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ