Υγεία

11/3/20 8:16

τελ. ενημ.: 11/3/20 8:16

Σήμερα τα αποτελέσματα του Παστέρ για τα δύο άτομα ύποπτα για κορονοϊό

Βρίσκονται σε κατ οίκον περιορισμό και η υγεία τους είναι σε πολύ καλή κατάσταση

Σε κατ οίκον περιορισμό συνεχίζουν να βρίσκονται η 45χρονη μητέρα και ο 20χρονος γιος της από την Κύπρο, που το μεσημέρι της Τρίτης μετέβησαν στο Νοσοκομείο της Χίου έπειτα από λαρυγγαλγία της πρώτης αφού είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κύπρο.

Η 45χρονη μητέρα εργάζεται στην Κύπρο ως νοσηλεύτρια και είχε έρθει σε επαφή με 65χρονο γιατρό ο οποίος εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό. 

Εξαιτίας του συγκεκριμένου γεγονότος η η μητέρα θεώρησε σωστό να μεταβεί άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου ανέφερε όλο το ιστορικό και τέθηκε μαζί με τον 20χρονο γιο της σε κατ οίκον περιορισμό αν και ο τελευταίος δεν παρουσίασε κανένα απολύτως σύμπτωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "π" η υγεία και των δύο είναι εξαιρετική, κάτι που αποπνέει αισιοδοξία ότι τα δείγματα που εστάλησαν στο ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα να είναι αρνητικά.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά σήμερα το απόγευμα. 

Να σημειωθεί ότι ήδη το ΕΚΑΒ από την πλευρά του προετοιμάστηκε πλήρως, διαμορφώνοντας εσωτερικά ασθενοφόρο για τη μεταφορά υπόπτων κρουσμάτων στο Νοσοκομείο. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση