10.5.2022 13:42

Πρόταση για μετατροπή του Οίκου Ναύτου σε Αγροτικό Ιατρείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιφυλακτικοί οι συνταξιούχοι ναυτικοί που θα συνεδριάσουν για να λάβουν την τελική απόφαση

Ξεκίνησε από το πρωί της Τρίτης η επαναλειτουργία του Οίκου Ναύτη Χίου με ιατρό από το Γενικό Νοσοκομείο Χίου, προκειμένου να εξυπηρετούνται, ως προς τη συνταγογράφηση, οι συνταξιούχοι ναυτικοί του νησιού.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΕΣ ΝΑΤ Στέλιος Κουμπιάς, ο Ιατρός θα εξυπηρετεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 13:00 ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:00 στο Γραφείο Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του Νοσοκομείου (κυρία Ευτυχία Αιγινίτη) στο τηλέφωνο: 22713 - 50227.

Πρόταση για μετατροπή σε Αγροτικό Ιατρείο

Ωστόσο, παρά το θετικό της εξέλιξης, η ενδιαφέρουσα είδηση, προέκυψε μέσα από τις δηλώσεις του κ. Κουμπιά, σύμφωνα με τις οποίες, η διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου κατέθεσε πρόταση για μετατροπή του Οίκου Ναύτου σε αγροτικό ιατρείο με μόνιμη παρουσία ιατρού.

Η συγκεκριμένη μάλιστα πρόταση, προβλέπει την παραχώρηση ενός ορόφου του κτιρίου στη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων, με τους συνταξιούχους ναυτικούς να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι στη συγκεκριμένη πρόταση, λέγοντας ότι θα την εξετάσουν και σε νομική βάση πριν την τελική απόφαση.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ