Υγεία

6/3/19 13:40

τελ. ενημ.: 6/3/19 21:44

Πέφτουν οι υπογραφές για την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου

Στ. Κάρμαντζης: «Την Πέμπτη η σύμβαση και από Δευτέρα ξεκινούν οι εργασίες»

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα που αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην βελτιστοποίηση των υπηρεσιών υγείας στη Χίο, υπογράφεται το πρωί της Πέμπτης. Πρόκειται για την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της εταιρείας «PC Development» και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την ανακατασκευή και τη δημιουργία Παθολογικής και Ψυχιατρικής Κλινικής στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι στα 2,4 εκ. ευρώ και οι εργασίες σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη θα ξεκινήσουν από την προσεχή Δευτέρα.

«Σταθήκαμε δυνατά για να ολοκληρωθεί όλη αυτή η διαδικασία! Από Δευτέρα μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες πλέον! Προσωπικά θέλω να απευθύνω πολλές ευχαριστίες σε όσους πάλεψαν για να συμβεί αυτό, πολιτικούς και ειδικά υπηρεσιακούς παράγοντες και φυσικά αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολύ καλής συλλογικής προσπάθειας! Σημασία έχει ότι το είπαμε και το ολοκληρώσαμε. Πάμε δυνατά και συνεχίζουμε! Με αποδεδειγμένο και μετρήσιμο έργο συνεχώς», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης στη σελίδα του στο Facebook.

Σχόλια άρθρου: 0