Υγεία

10/12/17 11:42

τελ. ενημ.: 11/12/17 11:22

Οι 3 στόχοι ενός επιτυχώς αφυπηρετήσαντα ιατρού

Δυο χρόνια μετά την πρόσληψη του στο ΕΣΥ, το 1986, ο Σπ. Κατσάνης βρέθηκε στο Νοσοκομείο της Χίου σε ένα τμήμα (Ουρολογικό) με υποτυπώδη υποδομή. 29 χρόνια μετά εμφανίζεται πανευτυχής που αφήνει πίσω του μια άρτια οργανωμένη ουρολογική κλινική, σύγχρονα εξοπλισμένη, στελεχωμένη με επιστήμονες της επιλογής του «εγγύηση για το μέλλον και την εξέλιξη της Ουρολογικής Χειρουργικής στη Χίο», όπως ανέφερε ο ίδιος στην τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε στα πλαίσια διημερίδας το «Σκυλίτσειο».

«Έβαλα 3 στόχους σπουδάζοντας ιατρική», ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Κατσάνης. «Να υπηρετώ τον άνθρωπο με αγάπη, να προάγω την υγεία όσο καλύτερα μπορώ και να αγωνίζομαι για εξασφάλιση σύγχρονων ιατρονοσηλευτικών συνθηκών στο Σύστημα Υγείας».

Το ευχαριστώ

«Ευχαριστώ όλους τους Χιώτες που με αγκάλιασαν, όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, όλους τους γιατρούς, ειδικούς και μη, που πέρασαν από την κλινική μου και ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου Παν. Βασιλάκη και Νίκο Λαψίδη. Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την αμέριστη συμπαράσταση και αγάπη που με περιέβαλε σ’ αυτή τη δύσκολη πορεία. Ευχαριστώ το Θεό που πάντοτε ήταν δίπλα μου και με αξιώνει να τελειώνω μια μεγάλη πορεία της ζωής μου με υγεία. Είναι βέβαιο όμως ότι η ιατρική δεν συνταξιοδοτείται!», κατέληξε.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση