10.3.2017 19:25

Μία πρωτοπόρα μέθοδος που λύνει τα «προβλήματα» πολλών αντρών

Στυτική δυσλειτουργία… θεραπεύεται «για πάντα»;

Γιατί μόνο η μέθοδος των κρουστικών κυμάτων εγγυάται τη λύση του προβλήματος και μάλιστα ανώδυνα; Γιατί υπερτερούν σε σχέση με τη φαρμακευτική αγωγή;

Ο δρ. Στυλιανός Κοντός απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις που θέλουν οι ασθενείς να ρωτήσουν αλλά ντρέπονται και βάζει τέλος στα σενάρια πως η στυτική δυσλειτουργία δεν θεραπεύεται.

Τα Κρουστικά Κύματα είναι μια πρωτοποριακή προσέγγιση στη θεραπεία της ΣΔ αγγειακού τύπου. Το σύστημα διοχετεύει χαμηλής ενέργειας εξωσωματικά κρουστικά κύματα στο εσωτερικό του πέους. Αυτή η τεχνολογία έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στην Καρδιολογία, με πρόσφατη επιτυχία τη θεραπεία ισχαιμιών στην καρδιά, με το να βελτιώνει τη ροή του αίματος στον καρδιακό ιστό. Με παρόμοιο τρόπο, το σύστημα διοχετεύει χαμηλής ενέργειας κρουστικά κύματα στον ιστό του πέους, για να βελτιώσει την αιμάτωσή του.

ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ VS ΦΑΡΜΑΚΑ

Οι μέχρι τώρα θεραπείες συνίστανται σε φάρμακα, που αυξάνουν παροδικά την αιμάτωση στο πέος. Αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα αλλά όχι τα αίτια. Πολλές φορές συνοδεύονται από παρενέργειες, ενώ σε ασθενείς με καρδιολογικά προβλήματα (λήψη νιτρωδών) αντενδείκνυνται. Σε αντίθεση με τα φάρμακα που προκαλούν παροδική αγγειοδιαστολή, η θεραπεία με τα κρουστικά κύματα δημιουργεί νέο αγγειακό δίκτυο στο πέος, με ουσιαστικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα Έτσι ο άνδρας μπορεί να απολαύσει μια ικανοποιητική και αυθόρμητη στύση χωρίς υποβοήθηση. όΗ θεραπεία με τα κρουστικά κύματα είναι αποδεδειγμένη με διεθνείς κλινικές μελέτες που παρουσιάζουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε ασθενείς που είτε ανταποκρίνονται στα φάρμακα, είτε όχι.

ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ VS ΕΝΔΟΠΕΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ

Στις ενδοπειϊκές ενέσεις ένα φάρμακο εισάγεται στο πέος και βοηθά στην αύξηση της αιμάτωσής του. Αποτελεί επίσης παροδική θεραπεία, ο ασθενής πρέπει να εκπαιδευτεί στη χρήση τους, ενώ μπορεί να δημιουργηθούν ουλές, τοπική σκληρία, δερματικές αλλοιώσεις, φλεγμονές, αιματώματα και πόνος στο πέος. Σημαντικό είναι να καθοριστεί η σωστή δόση φαρμάκου, για να αποφευχθεί μία σημαντική επιπλοκή των ενέσεων, ο πριαπισμός, δηλαδή η επώδυνη παράταση της στύσης. Η επιπλοκή αυτή απαιτεί άμεση ιατρική αντιμετώπιση. Τα κρουστικά κύματα είναι ηλεκτροϋδραυλικά κύματα, παρόμοια με τα κύματα που χρησιμοποιούνται θεραπευτικά από πολλές ιατρικές ειδικότητες, όπως η Ουρολογία, η Ορθοπεδική, η Καρδιολογία και η Ωτορινολαρυγγολογία. Ο Ουρολόγος χρησιμοποιεί ειδική κεφαλή με κάτοπτρα πάνω στο δέρμα του πέους, μέσω των οποίων μεταφέρονται στην περιοχή-στόχο (σηραγγώδη σώματα του πέους) με μη επεμβατικό τρόπο, εντελώς ανώδυνα τα κρουστικά κύματα, αλλά και ο ασθενής δεν απαιτεί κανενός είδους αναισθησία.

ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ αντί ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Στη Χειρουργική θεραπεία μια πρόθεση σε σχήμα ράβδου εμφυτεύεται στο πέος. Μια ενσωματωμένη αντλία φουσκώνει τη ράβδο για να προκαλέσει στύση. Αποτελεί την τελευταία και μόνιμη λύση στο πρόβλημα, δεν παύει όμως να είναι μια χειρουργική επέμβαση με γενική αναισθησία και τα ρίσκα που τη συνοδεύουν. Επίσης υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης της πρόθεσης μετά από μερικά χρόνια. Στους ασθενείς που υποβλήθηκαν στη θεραπεία παρατηρήθηκε αύξηση της αιματικής ροής στο πέος κατά 140%, ενώ το 80% των ασθενών διακόπτουν τη λήψη φαρμάκων για τη στύση μετά τη θεραπεία, αφού δεν τα χρειάζονται πια. Πρόσφατη δημοσίευση έδειξε ότι στους άντρες που δεν ανταποκρίνονται στα ανωτέρω, η θεραπεία με κρουστικά κύματα είναι αποτελεσματική, αφού το 70% των αντρών θα ανταποκριθούν μετά τα κρουστικά κύματα στα σκευάσματα για τη στυτική δυσλειτουργία.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανδρών που ενώ δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα, παρ” όλα αυτά θα ήθελαν μια καλύτερη ποιότητα στη στύση τους – μια «στυτική ανανέωση». Η μέθοδος μπορεί σαφώς να προσφέρει την ανανέωση αυτή, με απόλυτα φυσικό τρόπο, ανώδυνα, με διάρκεια, τονώνοντας την «αυτοπεποίθηση» του άνδρα.

Σε αντίθεση με τα φάρμακα που προκαλούν παροδική αγγειοδιαστολή, η θεραπεία με τα κρουστικά κύματα δημιουργεί νέο αγγειακό δίκτυο στο πέος, με ουσιαστικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα Έτσι ο άνδρας μπορεί να απολαύσει μια ικανοποιητική και αυθόρμητη στύση χωρίς υποβοήθηση.

όΗ θεραπεία με τα κρουστικά κύματα είναι αποδεδειγμένη με διεθνείς κλινικές μελέτες που παρουσιάζουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε ασθενείς που είτε ανταποκρίνονται στα φάρμακα, είτε όχι.

Τα κρουστικά κύματα μπορούν να δώσουν ουσιαστική λύση στην αγγειακού τύπου ΣΔ με σημαντικά πλεονεκτήματα:

• Οι ασθενείς ξαναβρίσκουν την αυθόρμητη διέγερσή τους και τη φυσική σεξουαλική ζωή τους.

• Μειώνει ή εξαλείφει την ανάγκη της προετοιμασίας για σεξ με τη λήψη χαπιών.

• Δίνει ελπίδα σε χρόνιους πάσχοντες από ΣΔ χωρίς την ανάγκη ενέσεων ή προθέσεων.

• Είναι εντελώς ανώδυνη θεραπεία.

• Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες.

• Θεραπεύει το αίτιο και όχι τα συμπτώματα της ΣΔ.

• Γίνεται στο ιατρείο. Δεν απαιτεί επεμβατικές διαδικασίες ούτε αναισθησία.

• Είναι κλινικά αποδεδειγμένη θεραπεία.

 

Πηγή: mydoctors.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ