23.2.2021 10:19

Μηταράκης: Άμεσα μοριακά τεστ στους μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου

Οι μαθητές της ΣΤ τάξης θα πραγματοποιήσουν τον προληπτικό μοριακό έλεγχο ανά 20 άτομα

Μετά από την έντονη ανησυχία που προκλήθηκε τόσο σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές όσο και στις υγειονομικές αρχές του νησιού, με την είδηση των δύο νέων κρουσμάτων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χίου, το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Χίου και Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, ανταποκρινόμενο στο αίτημα των εκπαιδευτικών και των υγειονομικών αρχών, προέβη στην άμεση εξασφάλιση μεγάλου αριθμού μοριακών τεστ covid-19, για τους μαθητές της ΣΤ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χίου.

Συγκεκριμένα σε συνεργασία με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, κ. Αριστείδη Κελεπερτζή και τη Διοικήτρια του “Σκυλίτσειου” Γενικού Νοσοκομείου Χίου, κα Ελένη Κανταράκη, από σήμερα, 10:00 π.μ. θα ξεκινήσει ο έλεγχος με μοριακά τεστ.

Οι μαθητές της ΣΤ τάξης θα πραγματοποιήσουν τον προληπτικό μοριακό έλεγχο ανά 20 άτομα, προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων εντός του Νοσοκομείου Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ