22.2.2021 11:59

Με υπομονάδα ΜΕΘ Covid θωρακίζεται το Νοσοκομείο Χίου

Φωτογραφία αρχείου

Είναι δυναμικότητας 2-3 κλινών και θα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της διασποράς του ιού

Μία σημαντική εξέλιξη που αφορά τον αγώνα του Νοσοκομείου κατά της διασποράς του Covid-19 στη Χίο, εξήγγειλε μέσα από συνέντευξή της στο Politischios.gr η διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου Έλενα Κανταράκη.

Πρόκειται για τη δημιουργία υπομονάδας Covid19, η οποία στήθηκε χάρη στην προσπάθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομελιου. Η συγκεκριμένη υπομονάδα είναι δυναμικότητας 2-3 κλινών που μπορεί να περιθάλπει περιστατικά Covid με απόλυτη ασφάλεια τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους ασθενείς.

«Οι ευεργέτες μας αυτή την κρίσιμη περίοδο, στάθηκαν δίπλα μας σ΄ αυτό το έργο και όπλισαν τα χέρια της Τεχνικής Υπηρεσίας για να το ολοκληρώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το ενδεχόμενο 3ο κύμα στο Νησί μας.  Την ολοκλήρωση αυτού του έργου την οφείλουμε και στους Β. Σεζένια Υποδιευθυντή Τεχνικού και στον   Ε.Βενέτο Προϊστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας που μαζί με την εξαιρετική τους ομάδα υλοποίησαν το όραμά μας παρά τις τεχνικές δυσκολίες και συγκυρίες που υπήρξαν», ανέφερε η κα. Κανταράκη.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ