17.3.2020 19:41

Κύμα στήριξης και δωρεών στο Νοσοκομείο Χίου για να θωρακιστεί το σύστημα υγείας

Εξοπλίζεται με 4κλινο θάλαμο Sars και αναζητούνται κονδύλια για κινητή μονάδα αιμοκάθαρσης και εξοπλισμό της ΜΕΘ

Μετά τον Μητροπολίτη Χίου Μάρκο που διέθεσε το ποσό των 20.000 ευρώ ακόμη ένας γνωστός ευπατρίδης Χιώτης εφοπλιστής διέθεσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό προκειμένου το Νοσοκομείο Χίου να προχωρήσει άμεσα στην προμήθεια ενός 4κλινου θαλάμου αρνητικής πίεσης SARS καθώς και στην προμήθεια ενός οικίσκου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ο οικίσκος θα τοποθετηθεί δίπλα στην πύλη του Νοσοκομείου ώστε σε αυτό το σημείο να γίνεται η δειγματοληψία των ύποπτων κρουσμάτων. Επιπλέον με την προμήθεια του 4κλινου θαλάμου αρνητικής πίεσης η δυνατότητα ταυτόχρονης απομόνωσης ατόμων θα ανέλθει συνολικά στους 6 αφού ήδη υπάρχει ήδη θάλαμος 2 ατόμων.

Παράλληλα η διοίκηση του Νοσοκομείου μέσω της Διοικήτριας Έλενας Κανταράκη που δίνει τον δικό της αγώνα αυτές τις δύσκολες ώρες, συνεχίζει να αναζητά κονδύλια για την αγορά επιπλέον εξοπλισμού για τη στήριξη της ΜΕΘ καθώς και για την προμήθεια κινητής μονάδας αιμοκάθαρσης ώστε να μπορέσει να αντιμετωπιστεί περιστατικό κορωνοϊού ακόμα και σε αιμοκαθαρούμενους ασθενείς.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ