21.8.2017 12:35

Κοινός προγραμματισμός Axion Hellas – Ιατρικού Συλλόγου

Καμία διάσταση ως προς την εξόρμηση της Axion Hellas σε Ψαρά και Οινούσσες δεν υπάρχει εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, διευκρινίζει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χίου.

«Εκτιμούμε ότι πρόκειται για μια από τις σοβαρότερες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στη χώρα μας. Υποδεχτήκαμε με ικανοποίηση την αρχική πρόθεση του προέδρου της, Αιγνουσσιώτη κ. Πατέρα, και προθυμοποιηθήκαμε στην περίπτωση κατά την οποία δεν καλύπτονται όλες οι ειδικότητες κατά την επίσκεψη τους στη βορειοδυτική Χίο να καλύψουμε εμείς όποια απουσία», διευκρινίζει ο κ. Θ. Καρτάλης.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου υπενθυμίζει ότι αντίστοιχη δράση προετοίμαζε, όπως κάθε χρόνο, ο Ιατρικός Σύλλογος, ωστόσο το ενδιαφέρον της Axion Hellas εκτιμήθηκε ως αρκετό για την κάλυψη της περιοχής και συμφωνήθηκε η επικουρική βοήθεια για εφέτος.

«Είναι λάθος να πιστεύει κανείς ότι υπάρχει συγκρουσιακή διάθεση εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου με θεσμικούς φορείς στην Αμανή. Απαντήσαμε ένα προς ένα τα ερωτήματα που μας τέθηκαν από τους παρέδρους κι επειδή εκτιμούμε πως αυτού του είδους η συζήτηση δεν προσφέρει σε τίποτα να δημοσιοποιείται οι απαντήσεις επιδόθηκαν εγγράφως στον κ. δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεωργιάδη, με την παράκληση να ενημερωθούν και οι πάρεδροι των χωριών», συμπληρώνει ο κ. Καρτάλης. Στις προθέσεις πάντως του Ιατρικού Συλλόγου είναι να γίνει στο επόμενο διάστημα προγραμματισμένη ενημέρωση στους φορείς της Αμανής, ώστε να πάψει να υφίσταται η οποιαδήποτε αμφιβολία ότι μέριμνα του Ιατρικού Συλλόγου είναι η υγειονομική θωράκιση όλου του νησιού, επομένως και της Αμανής. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ