11.3.2020 20:32

Και τα εστιατόρια της Χίου με συναίσθηση ευθύνης για τον κορονοϊό

Ακόμα και οι ιδιωτικές τοπικές επιχειρήσεις αρχίζουν να συντάσσονται στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το «Μάκελο» στο Πιτυός και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλες επιχειρήσεις του νομού μας. Σ’ αυτή αναφέρει:

« Ο «ΜΑΚΕΛΟΣ» ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Θα είσθε ανοιχτοί; Δεν δημιουργείται πρόβλημα από τη συνάθροιση τόσων ατόμων στο χώρο σας;

Εύλογα και καλοπροαίρετα ερωτήματα από πολλούς αυτές τις ώρες, όταν η αγωνία όλων είναι πως θα αποφευχθεί η μετάδοση του covid-19. Με συναίσθηση της ευθύνης ενεργοποιούμε άμεσα 3 μέτρα προφύλαξης για τους πελάτες μας κι εμάς τους ίδιους:

1. Μειώνεται για όσο διάστημα απαιτηθεί η διαθεσιμότητα θέσεων στο μισό της σημερινής δυναμικής του εστιατορίου. Συνολικά στις δυο σάλες του «Μάκελου» δεν θα δεχτούμε τις επόμενες ημέρες περισσότερα από 60 άτομα για να αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού. Το ένα τραπέζι θα βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από το άλλο.

2. Σε όλα τα τραπέζια θα υπάρχει διαθέσιμο αντισηπτικό υγρό. Δόθηκε ταυτόχρονη εντολή στο προσωπικό να τηρεί με σχολαστική προσοχή το σύνολο των κανόνων υγιεινής.

3. Κρίνοντας ότι ο οργανισμός ενισχύεται από την αγνότητα των τροφίμων και πιστεύοντας ότι η πιο επωφελής από τον κατάλογο μας είναι η βρώση άγριων χόρτων, ο «Μάκελος» προσφέρει για τους πελάτες του το τριήμερο Παρασκευής – Σαββάτου – Κυριακής δωρεάν από μια σαλάτα χόρτων του βουνού ανά τραπέζι 4 ατόμων με το αντίστοιχο χορτόζουμο ως ρόφημα. Σεβόμαστε τους πελάτες μας, πορευόμαστε με τις συνθήκες της εποχής, αισιοδοξούμε ότι η κοινωνία μας, με διάθεση επίτευξης ενός κοινού στόχου, θα υπερβεί τη δυσκολία των στιγμών δίχως να βάλει άνω τελεία στη ζωή μας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ