5.11.2020 13:30

Για πρώτη φορά στη Χίο θεραπεία Φλεβικής Ανεπάρκειας - Κιρσών με Laser

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νησί μας, θεραπεία κιρσών κάτω άκρων με χρήση ενδαγγειακού Laser. Η επέμβαση διενεργήθηκε στην κλινική «Η Ζωοδόχος Πηγή» από τον Αγγειοχειρουργό, Π. Βακαλόπουλο, συνεργάτη της κλινικής και Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο, χωρίς πολλές τομές και αιματώματα. Διενεργείται ακόμα και με τοπική αναισθησία, είναι ανώδυνη και προσφέρει στον ασθενή γρήγορη επάνοδο στην καθημερινή του δραστηριότητα.

Ο κος Βακαλόπουλος Παύλος δήλωσε σχετικά: «Η επιτυχημένη πρωτοποριακή θεραπεία των κιρσών με Laser στο νησί μας, αποτελεί σημαντικό βήμα αναβάθμισης της παρεχόμενης υγειονομικής περίθαλψης των κατοίκων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της Κλινικής, η οποία επιδιώκει συνεχώς την εφαρμογή νέων και πρωτοποριακών θεραπευτικών μεθόδων, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, τους συνεργάτες μου Γ. Γεωργαντή, Γενικό Χειρουργό, και Α. Παπαρίδη, Αναισθησιολόγο, για την άριστη υποστήριξή τους, την εταιρεία Medapp του κου Π. Συρμόπουλου για την άρτια υλικοτεχνική υποδομή, καθώς και τον ασθενή, κο Φεγγουδάκη Α. για την εμπιστοσύνη του».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ