11.3.2021 14:33

Έρχεται μόνιμη λύση για τη στελέχωση του ασθενοφόρου της Αμανής

Στη διακριτική ευχέρεια της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά και Νήσων βρίσκεται η επίλυση του θέματος της στελέχωσης του ασθενοφόρου της Αμανής με οδηγό, καθώς ούτε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αλλά ούτε και ο Δήμος Χίου μπορούν νομικά να παρέμβουν για διευθετηθεί το πρόβλημα που παραλίγο να στοιχήσει τη ζωή σε συμπολίτη μας.

Όπως εξήγησε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Παντελής Βρουλής, η θέση του οδηγού Ασθενοφόρου μπορεί να καλυφθεί μόνο μέσα από πρόσληψη της Υγειονομικής Περιφέρειας, αφού εκτός των άλλων τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει είναι συγκεκριμένα.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ήδη ασκείται πίεση ώστε να προκηρυχθεί θέση για την πρόσληψη οδηγού, κάτι που όπως εξήγησε υπάρχει η διαβεβαίωση ότι απλά αποτελεί θέμα χρόνου ώστε ένα σημαντικό πρόβλημα επιτέλους να επιλυθεί.

Αναφερόμενος πάντως σε άλλες λύσεις, ο κ. Βρουλής, επεσήμανε ότι οτιδήποτε άλλο πέρα από την προβλεπόμενη διαδικασία αφενός εκ των υστέρων θα φανεί αναποτελεσματικό, αφετέρου θα αφήσει εκτεθειμένους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ