21.10.2022 14:59

Επόμενος στόχος η προμήθεια ψηφιακού μαστογράφου στο Νοσοκομείο Χίου

Η πρόσληψη Ογκολόγου στο Νοσοκομείο είναι μόνο η αρχή, δήλωσε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η πρόσληψη ιατρών σε σημαντικές ειδικότητες στο Νοσοκομείο Χίου, με την Ελένη Κανταράκη να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «π» για τους επιπλέον ιατρούς που αναμένεται να ξεκινήσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, στο αμέσως ερχόμενο χρονικό διάστημα.

Η διοικήτρια του Νοσοκομείου, αναφέρθηκε στην πρόσληψη Επιμελητή Ωτορινολαρυγγολόγου, Επιμελητή Α’ Νεφρολόγου καθώς και Επιμελητή Β’ για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ενώ άφησε τελευταία την σημαντική θέση του Ογκολόγου για την οποία επεσήμανε ότι υπήρχαν αρκετοί υποψήφιοι που δήλωσαν ενδιαφέρον.

«Αυτό μας δημιουργεί ιδιαίτερη αισιοδοξία», δήλωσε και ανέφερε ότι: «Εμείς έχουμε ζητήσει οπωσδήποτε να γίνει προκήρυξη για τη θέση των ακτινολόγων γιατί είναι κάτι το οποίο μας επείγει ώστε συνδυαστικά να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να πάρουμε και τον ψηφιακό μαστογράφο που θέλουμε και να αναβαθμίσουμε το ακτινολογικό. Όμως να ξέρετε πάντα προϋπόθεση είναι να υπάρχει το ανθρώπινο δυναμικό. Ήδη έχουμε στείλει και περιμένουμε προς έγκριση από το υπουργείο για θέση διευθυντή ακτινολόγου και επιμελητή Α ακτινολόγου. Επίσης οπωσδήποτε περιμένουμε να προκηρυχθεί θέση, πιστεύω στο άμεσο μέλλον, και βιοπαθολόγου».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ