8.6.2021 13:53

Επιστρέφουν στις φαρμακαποθήκες τα self test μετά τις 19/6

Συνεχίζεται η διανομή των self test μέχρι τις 19 Ιουνίου για εργαζομένους δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Μάλιστα σύμφωνα με ανακοίνωση του Π.Φ.Σ. η διανομή θα πάψει στις 19 Ιουνίου:

«Μετά την ημερομηνία αυτή οι φαρμακαποθήκες θα πρέπει να παραλάβουν από τα φαρμακεία τα αποθέματα που έχουν μείνει αδιάθετα, καθώς τερματίζεται η δωρεάν διάθεση των self tests».

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χίου, Ε. Δαμαλά αναφερόμενη στην ανακοίνωση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου δήλωσε ότι ο στόχος ήταν η διανομή να σταματήσει στις 7 Ιουνίου.

Έτσι ο Π.Φ.Σ. αποφάσισε να παρατείνει τη διανομή έως τις 19 Ιουνίου προκειμένου να διευκολυνθούν οι υπόχρεοι να προμηθευτούν self test.

«Προφανώς αποφάσισαν να πάρουν μια παράταση για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν και τα παιδιά, μέχρι να τελειώσουν και τα σχολεία Δημοτικού και Λυκείου» δήλωσε η κ. Δαμαλά.

Παράλληλα υπάρχει η σκέψη οι εμβολιασμένοι να μην αναγκάζονται να πραγματοποιούν self test.

Τέλος και τα φαρμακεία της Χίου επιβαρύνθηκαν σύμφωνα με την κ. Δαμαλά με τη διανομή self tests.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ