16.3.2020 10:14

Εμπορικός Σύλλογος Χίου: «Κλείστε την αγορά»

Το καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, καθώς και τη λήψη υποστηρικτικών μέτρων για τη στήριξη των επαγγελματιών και των εργαζομένων ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου με επιστολή του προς τους Υπουργούς: Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γεωργιάδη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Βρούτση και Υγείας, κ. Κικίλια. 

Αναλυτικά η επιστολή:  

Κύριοι Υπουργοί,

η χώρα μας μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων Κορωναιού και μετρώντας πλέον 4 νεκρούς Έλληνες πολίτες, καλείται να περιορίσει άμεσα τον κίνδυνο εξάπλωσης της πανδημίας.

Σαν έμποροι, επαγγελματίες και πολίτες που αποτελούμε ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε την υγεία των εργαζόμενων, των καταναλωτών και των οικογενειών μας δείχνοντας υπευθυνότητα.

Κατόπιν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χίου καλεί την Κυβέρνηση να προχωρήσει  άμεσα σε υπουργική απόφαση για το καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων λιανικού εμπορίου όπως και στη λήψη υποστηρικτικών μέτρων για την στήριξη των επαγγελματιών και των εργαζομένων.

Η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η υγεία των πολιτών και να βγούμε νικητές από την πανδημία με τις δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Μένουμε σπίτι!

Για τον Εμπορικό Σύλλογο

Η πρόεδρος                                                                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

Αμπαζή Βικτωρία                                                                                                      Κριμιζής Μιχαήλ

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ