29.5.2018 20:48

Εκδήλωση με θέμα την καλή ποιότητα ζωής των ατόμων με βλάβη στον νωτιαίο μυελό

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.μεΑ. Βορείου Αιγαίου και ο Παγχιακός Σύλλογος Α.μεΑ., ενημερώνουν τους φορείς – μέλη τους και τα μέλη των Πρωτοβάθμιων σωματείων, ότι θα πραγματοποιηθεί στη Χίο ημερίδα ενημέρωσης του κοινού με θέμα: «Διατήρηση καλής υγείας και ποιότητας ζωής για τα άτομα με κάκωση/βλάβη νωτιαίου μυελού», το Σάββατο 9 Ιουνίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δ. Χίου, από τις 9.30 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ.

Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με το Τμήμα Μελέτης και Αποκατάστασης Βλαβών Νωτιαίου Μυελού της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, στο πλαίσιο της διεθνούς μελέτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Η ενημέρωση απευθύνεται στα ίδια τα άτομα με κάκωση νωτιαίου μυελού, συριγγομυελία, σπονδυλοδεσία, σκλήρυνση κατά πλάκας, παραπληγία – τετραπληγίακ.λπ. στους θεσμικούς φορείς και στους συλλόγους που τους εκπροσωπούν, με στόχο την ενημέρωσή τους και στην παροχή συμβουλευτικών ιατρικών υπηρεσιών της ειδικότητας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης σε όσους το επιθυμούν.

Για το λόγο αυτό τα άτομα με τις παραπάνω παθήσεις ότι κλιμάκιο φυσιάτρων θα εξετάζει ΔΩΡΕΑΝ όσους το επιθυμούν την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στο ΚΕΦΙΑπ Χίου (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) από τις 9.00 π.μ. έως τις 14.00.

Στην εκδήλωση του Σαββάτου (9 Ιουνίου) θα παραβρεθούν και γιατροί που εργάζονται στη Χίο και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα άτομα με παραπληγία – τετραπληγία κ.λπ. και θα αναλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με κάκωση νωτιαίου μυελού με την πάροδο των ετών.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ