Υγεία

9/10/19 13:23

τελ. ενημ.: 9/10/19 13:24

ΒΙΝΤΕΟ- Στο επίκεντρο σύσκεψης η αξιοποίηση της περιουσίας του Νοσοκομείου

Οι πρώτες σκέψεις για την αξιοποίηση του «Κοκκάλειου» Μαιευτηρίου ως χώρου φιλοξενίας για 30 Χιώτες αστέγους

Στο επίκεντρο κοινής σύσκεψης Περιφέρειας και Διοίκησης του Νοσοκομείου Χίου βρέθηκε το ζήτημα της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του «Σκυλίτσειου» προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο αρμόδιος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας Παντελής Βρουλής επεσήμανε ότι με τη διοίκηση του Νοσοκομείου προηγήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με στόχο την εύρεση ακινήτων που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Όπως εξήγησε ο κ. Βρουλής, σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκε και το ζήτημα της αξιοποίησης του «Κοκκάλειου» Μαιευτηρίου είτε ως χώρου επέκτασης της δημόσιας βιβλιοθήκης Χίου «ο Κοραής», πρόταση που κατέθεσε ο Γιώργος Αμπαζής, είτε ως χώρου φιλοξενίας των 30 αστέγων της Χίου.

Ερωτώμενος για το ποιος φορέας θα χρηματοδοτήσει τις αναγκαίες παρεμβάσεις στα κτίρια ιδιοκτησίας του Νοσοκομείου, ο κ. Βρουλής σημείωσε ότι όλα αυτά θα αναζητηθούν στο προσεχές μέλλον αφού πρώτα καταγραφούν όλα τα ακίνητα του Νοσοκομείου και αξιολογηθούν ως προς την χρήση τους.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση