26.7.2017 17:27

ΒΙΝΤΕΟ- «Προς το παρόν αφήνω πίσω την απόδοση ευθυνών για την Παθολογική»

Άμεσες εξελίξεις αναφορικά με την επισκευή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χίου προανήγγειλε από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου η διοικήτρια του Σκυλίτσειου Έλενα Κανταράκη, ξεκαθαρίζοντας ότι για εκείνη προέχει η μεταστέγαση των ασθενών της Παθολογικής βάζοντας  σε δεύτερη μοίρα το ζήτημα των ευθυνών, παρότι το κτίριο ουδέποτε έχει παραληφθεί οριστικά παρά μόνο διοικητικά.

Η κα. Κανταράκη μετέφερε την προφορική δέσμευση του Υπουργείου ότι θα χρηματοδοτηθεί το έργο της ανακατασκευής της παλαιάς χειρουργικής που θα φιλοξενήσει τη νέα παθολογική κλινική σημειώνοντας ότι η μελέτη θα είναι έτοιμη και θα κατατεθεί σε 15 ημέρες από σήμερα. Παράλληλα ανέφερε ότι το πρωί της Πέμπτης κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο Νοσοκομείο κάτι το οποίο θα γίνει και από την πλευρά του Δήμου σύμφωνα με τη δέσμευση του αναπληρωτή Δημάρχου Απ. Τζιώτη. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ