22.10.2019 14:27

ΒΙΝΤΕΟ- «Να σταματήσει η ταλαιπωρία των εξεταζομένων στα ΚΕΠΑ»

Συνεδρίαση των δευτεροβάθμιων επιτροπών αναπηρίας στη Χίο αντί της Μυτιλήνης και στη Σάμο αντί του Πειραιά ζητά ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Παντελής Βρουλής

Να σταματήσει η ταλαιπωρία όσων συμπολιτών μας καταθέτουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων των πρωτοβάθμιων επιτροπών αναπηρίας ζητά ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Βρουλής, που για τον συγκεκριμένο σκοπό απέστειλε επιστολή προς τον Υφυπουργό Εργασίας Νότη Μηταράκη.

Αναφερόμενος στο ζήτημα ο κ. Βρουλής σημείωσε ότι αρκετοί συμπολίτες μας που καταθέτουν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των πρωτοβάθμιων επιτροπών, προκειμένου να επανεξεταστούν πρέπει να μεταβαίνουν στην έδρα της Περιφέρειας στη Μυτιλήνη. Η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη, σε ότι αφορά στους κατοίκους της Σάμου που εξαιτίας της ελλιπούς ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου είναι αναγκασμένοι να μεταβαίνουν στον Πειραιά.

«Μιλάμε για περιπτώσεις ανθρώπων που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα εξαιτίας των αναπηριών τους κι έτσι η μετακίνησή τους είναι ούτως ή άλλως προβληματική. Αν σε αυτό κανείς προσθέσει και το οικονομικό κόστος για τη μεταφορά και τη διαμονή τότε γίνεται αντιληπτό ότι το αίτημα για συνεδρίαση των δευτεροβάθμιων επιτροπών αναπηρίας στα κατά τόπους νησιά, αποτελεί ένα δίκαιο αίτημα για πολλούς συμπολίτες μας», εξήγησε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ