12.9.2017 12:56

ΒΙΝΤΕΟ- Ευκαιρίες καριέρας στο «Σκυλίτσειο»

Ολοκληρώνονται μεθαύριο Πέμπτη οι εγγραφές στη Νοσηλευτική Σχολή του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου που για 26η χρονιά συνεχίζει την επιτυχημένη λειτουργία της. Ήδη από τη λειτουργία της το 1991 έχουν αποφοιτήσει από αυτήν 500 άτομα με τα 2/3 από αυτά να απασχολούνται εργασιακά στο Νοσομείο.

Η διάρκεια φοίτησης είναι διετής συν την 6μηνη πρακτική άσκηση. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα από επιστήμονες της ιατρικής και της νοσηλευτικής, ενώ φέτος το πρόγραμμα σπουδών θα πλαισιωθεί και από ιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου.

«Ήδη έχουμε 30 νέες εγγραφές. Η Νοσηλευτική σχολή θα λειτουργήσει στην διεύθυνση Σταματίου Τσιμπή 8 στο Λατόμι, μέσα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου», ανέφερε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου η διοικητής του Νοσοκομείου Ε. Κανταράκη.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ