21.7.2017 17:44

Αρνούνται να δημοσιοποιήσουν το πρόγραμμα των γιατρών της Αμανής!

Κορώνα γράμματα είναι οι πιθανότητες ιατρικής κάλυψης της Αμανής ακόμα και το διήμερο της Αγίας Μαρκέλλας, που αναμένεται στην περιοχή να μετακινηθεί όλη η Χίος. Παρά το γεγονός ότι οι θέσεις των 3 αγροτικών γιατρών της περιοχής (Κουρουνίων – Παρπαριάς – Βολισσού) είναι καλυμμένες, οι γιατροί καλύπτουν εφημερίες του «Σκυλιτσείου» και τα κενά στην παροχή της υγειονομικής φροντίδας παραμένουν. Ταυτόχρονα ο ιατρός γενικής ιατρικής του Πολυδύναμου είναι σχεδόν εξαφανισμένος, εμφανίζεται μια φορά την εβδομάδα ή μια το δεκαπενθήμερο.

«Η κατάσταση παραμένει απαράδεκτη. Τηλεφωνώ στον κ. Θεοδωρόπουλο για να πληροφορηθώ τις υπηρεσίες για το διήμερο, με παραπέμπουν στους αγροτικούς γιατρούς και οι αγροτικού γιατροί τα μασάνε. Θα γίνουν τροποποιήσεις, μου λένε, και κανένας δεν ξέρει αν θα είναι ανοιχτό το ιατρείο, ενώ η Βολισσός θα έχει 20.000 κόσμο», καταγγέλλει η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Αμανής, Β. Ποταούση. Υπάρχει κανείς αρμόδιος να απαντήσει ή θα αναζητηθούν ευθύνες μόλις παρουσιαστεί περιστατικό; 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ