Υγεία

14/7/17 13:08

τελ. ενημ.: 14/7/17 17:36

Αναζητεί πόρους από την περιουσία του

ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ εκμίσθωσης ακινήτων από το «Σκυλίτσειο»

Συνολικά 5 ακίνητα, εκ των οποίων και ορισμένοι επαγγελματικοί χώροι, θα βγουν σε διαδικασίας εκμίσθωσης από το Τμήμα Περιουσίας του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου μέσα στον Αύγουστο, σε μία προσπάθεια να αξιοποιηθεί μέρος της περιουσίας και να προκύψουν έσοδα αναγκαία για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η διαδικασία εκμίσθωσης έχει προγραμματιστεί για τις 5 Αυγούστου και περιλαμβάνει τα παρακάτω ακίνητα:

  1. Κατάστημα ισόγειο, με πατάρι, 60 τετραγωνικών μέτρων στην οδό Απλωταριάς.
  2. Επαγγελματική Στέγη στη ΜπέλλαΒίστα που περιλαμβάνει οικόπεδο, ισόγειο και υπόγειο κτίσμα 140 τετραγωνικών, βοηθητικούς χώρους και επιπλέον 750 τετραγωνικά κήπο.
  3. Ακάλυπτο χώρο επί της οδού Κοκκάλη (πίσω από το παλιό Μαιευτήριο) εμβαδού 817 τετραγωνικών.
  4. Ακάλυπτο χώρο στο Κοντάρι (μεταξύ των επιχειρήσεων Φράσκου και Λίνα) έκτασης 2 στρεμμάτων και με επιφάνεια επί της εθνικής οδού Χίου – Καρφά.
  5. Αγροτική έκταση 10 στρεμμάτων στον Αγ. Πολύκαρπο στον Κάμπο.

Κλειστοί φάκελοι

Οι ενδιαφερόμενοι θα προσφέρουν σε κλειστούς φακέλους τις προσφορές τους μέχρι τις 10 Αυγούστου, οπότε το Τμήμα Περιουσίας θα πιάσει δουλειά προκειμένου να μελετήσει πιθανότητες εκμίσθωσης των παραπάνω χώρων.

Πάντως σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις από τις παραπάνω το Νοσοκομείο έχει προχωρήσει και σε άλλους διαγωνισμούς παλαιότερα, που προφανώς απέβησαν άκαρπες, με μόνη εξαίρεση την πρόθεση αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Κοντάρι να αγοράσει έκταση του «Σκυλίτσειου», που ίσως τώρα αναθερμαίνεται. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση