Υγεία

28/8/19 15:57

τελ. ενημ.: 28/8/19 15:57

50 κορυφαίοι Καρδιολόγοι κάνουν απόβαση στη Χίο

Στο νησί μας στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου το 11ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, μία από τις μεγαλύτερες επιστημονικές εταιρείες της χώρας, στη συνεχή προσπάθειά της για τη μετάδοση επίκαιρης γνώσης και την ανταλλαγή νέων δεδομένων που αφορούν τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων, επέλεξε το νησί της

Χίου για να διοργανώσει το 11ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Βορειοανατολικού Αιγαίου (6-7 Σεπτεμβρίου, ξενοδοχείο Chios Chandris).

Το πολύπλευρο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι κλινικά προσανατολισμένο για να καλύψει τις ανάγκες και την ενημέρωση όχι μόνο των Καρδιολόγων αλλά ευρύτερα όλων των ιατρών που υπηρετούν την Καρδιαγγειακή Ιατρική (Παθολόγοι, Γενικοί οικογενειακοί ιατροί, Νεφρολόγοι, Πνευμονολόγοι κ.λπ.).

Παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει πάντα ως προτεραιότητα την υπεύθυνη πληροφόρηση του κοινού για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με τον Δήμο και τον Ιατρικό Σύλλογο Χίου, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 18.30μ.μ. στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Καθηγητές Καρδιολογίας και καταξιωμένοι επιστήμονες θα ενημερώσουν με εύληπτο τρόπο την τοπική κοινωνία για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Νοσημάτων.

Λίγο πριν θα υπάρξει ειδική τιμητική εκδήλωση από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία σε προσωπικότητες από τον εφοπλιστικό-επιχειρηματικό χώρο, με καταγωγή από την Χίο, οι οποίοι έχουν βοηθήσει πολλαπλώς την τοπική κοινωνία και έχουν συμβάλλει αποφασιστικά στη λειτουργία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό της Καρδιολογικής Κλινικής του Σκυλίτσειου Γενικού Νοσοκομείου Χίου.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση