27.3.2023 15:35

Βρεφικά πακέτα από την Eurobank και την «Αποστολή» στις Οινούσσες

Ένωσαν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους η ΑΠΟΣΤΟΛΗ και η EUROBANK για τη στήριξη της νησιωτικής οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος.

Με τη δωρεά της EUROBANK και του προγράμματος «Μπροστά για την οικογένεια», η ΑΠΟΣΤΟΛΗ μέσω του Δήμου Οινουσσών σήμερα προσέφερε βρεφικά πακέτα στην οικογένεια του Γιάννη και Μαρίας Πανταζή. Τα πακέτα περιείχαν όλα τα απαραίτητα είδη ένδυσης, τα οποία ήταν ιδιαίτερα επιμελημένα και προσεγμένα καθώς και είδη διατροφής, μικροεξοπλισμού και ειδών υγιεινής για τις ανάγκες της νεογέννητης κορούλας τους. 

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το 2021 σε απομακρυσμένες περιοχές της πατρίδας μας από τον Έβρο, το Βορειοανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα μέχρι το Καστελόριζο. 

Ο Δήμος Οινουσσών συγχαίρει θερμά κι εκφράζει τις ευγνώμονες ευχαριστίες στην χορηγό EUROBANK και στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για την σημαντική πρωτοβουλία αγάπης και ουσιαστικής μέριμνας για τις νέες οικογένειες, αλλά και για τις λοιπές δράσεις στήριξης των νησιών μας, τις οποίες ενθαρρύνουμε. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ