21.9.2023 14:51

Τιμητική εκδήλωση για τον ιδρυτή της HOPEgenesis στις Οινούσσες

Ο Δήμος Οινουσσών το Σάββατο 23/9/2023 θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της HOPEgenesis, κο Στέφανο Χανδακά για να τον τιμήσει για την προσφορά του στις μητέρες του ακριτικού μας νησιού από την ίδρυσή της έως σήμερα.

Η HOPEgenesis είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2015 από το Δρ. Στέφανο Χανδακά, MD, MBA, PhD, Μαιευτήρα-Γυναικολόγο Ενδοσκοπικό Χειρουργό και δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και ασχολείται με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Αποστολή του είναι να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους, οι οποίες είναι μόνιμοι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών ή απομονωμένων νησιών στην Ελλάδα. Η HOPEgenesis καλύπτει την οποιαδήποτε κατάσταση έκτακτης ανάγκης που θα μπορούσε να συμβεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και συγκεκριμένα: 

  • Καλύπτει το κόστος τοκετού και παρέχει μεταφορά και διαμονή σε τοποθεσία κοντά σε συνεργαζόμενο ιατρικό κέντρο κατά την εβδομάδα του τοκετού.
  • Παρέχει τη μεταφορά και τη διαμονή των εγκύων σε ένα από τα συνεργαζόμενα ιατρικά κέντρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
  • Προσφέρει φροντίδα στην έγκυο σε ένα αξιόπιστο νοσοκομείο µε αξιόπιστο μαιευτικό προσωπικό και κατάλληλες ιατρικές υποδομές.
  • Παρέχει κάλυψη για κάθε έκτακτο περιστατικό που τυχόν παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 23/9/2023 στις 12.00 στην αίθουσα «Μαρίας Παντελή Λαιμού». 

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ