22.10.2023 7:36

«Ο Μηταράκης απέτυχε παταγωδώς χάνοντας τους εκλεκτούς του σε Δήμο και Περιφέρεια» - Βίντεο

Σφοδρή επίθεση Μουτζούρη σε Μηταράκη για τον ρόλο του στις αυτοδιοικητικές εκλογές – «Εξεδιώχθη από την κυβέρνηση γιατί προτίμησε να κάνει διακοπές όταν η Ελλάδα καίγονταν και έπεφταν αεροπλάνα και απέτυχε να ξαναμπεί σε αυτή»

Άστραψε και βρόντηξε κατά του Βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη από τη Χίο όπου βρέθηκε ο επανεκλεγής περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, αναφερόμενος στα όσα διαδραματίστηκαν την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Μουτζούρης, επεσήμανε ότι κατά παράβαση του Συντάγματος και των νόμων, οι εκλογές διεξήχθησαν υπό πίεση, λέγοντας ότι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση υπήρξε μένος από την πλευρά της κυβέρνησης και γι αυτό, όπως δήλωσε : «η νίκη μας είναι πανηγυρική, γι αυτό πανηγυρίζουμε, όπως πανηγυρίζει ο λαός γιατί δεν υποχώρησε στις πιέσεις και τους εκβιασμούς του βουλευτή του νησιού. Ο κύριος Μηταράκγς έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε όλο αυτό όμως, ο λαός τον τιμώρησε και στην περιφέρεια και στο δήμο έχασε τους εκλεκτούς του».

«Απέτυχε στις εξετάσεις»

Λίγο αργότερα ο Κώστας Μουτζούρης, κλιμάκωσε την επίθεσή του προς τον Νότη Μηταράκης λέγοντας ότι έδωσε εισαγωγικές εξετάσεις και απέτυχε.

«Οι εισαγωγικές εξετάσεις ήταν για να ξανά επανέλθει στην κυβέρνηση, από την οποία εξεδιώχθη, διότι είχε προτιμήσει να κάνει διακοπές, ενώ η Ελλάδα καίγονταν και έπεφταν ελικόπτερα. Εξεδιώχθη εκ ποδών από την κυβέρνηση και τώρα έδινε εισαγωγικές εξετάσεις. Εκείνος ήταν ο αίτιος που επιλέχθηκε ως κύριος αντίπαλος ο κύριος Στεφανής. Εκείνος πίεσε την κυβέρνηση, το λέω μετά λόγου γνώσεως», ανέφερε.

Τέλος ο κ. Μουτζούρης σημείωσε εμφατικά ότι θα είναι η περιφερειακή αρχή όλων των Χιωτών και όλου του Βορείου Αιγαίου.

« Ξεπερνάμε τις πικρίες που δημιουργήθηκαν, θα είμαστε περιφερειακή αρχή όλου του λαού και θα δουλέψουμε για όλους. Θα είμαστε καλύτεροι και από την άλλη φορά. Θεωρώ και ψέγω την ύπαρξη του νόμου ο οποίος νόμος δίνει μόνο 4 αιρετούς στην παράταξη μας στη Χίο, όταν η Σάμος που έχει τα 3/5 του πληθυσμού  της Χίου, εκλέγει 5 αιρετούς», κατέληξε ο κ. Μουτζούρης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ