25.10.2022 20:43

Νέα πολιτικά ήθη στη Σάμο με "γαλάζια" υπογραφή

Παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη, του Βουλευτή Σάμου, κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, του Γενικού Γραμματέα του Υπ Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Μάνου Λογοθέτη αλλά και μελών της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, συνέβη κάτι προσβλητικό και πρωτοφανές για τα πολιτικά δρώμενα της Σάμου.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ. Π. Μαρινάκης στην αίθουσα του ΕΟΣ Σάμου, ζήτησε από τους θεσμικά εκλεγμένους πολίτες – Περιφερειακούς Συμβούλους, οι οποίοι ανήκουν στην παράταξη του Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη να αποχωρήσουν απο την σύσκεψη.

Με λίγα λόγια απαξίωσε και δήλωσε ως ανεπιθύμητους τους αιρετούς που οι πολίτες της Σάμου εξέλεξαν.

Ένταση δημιουργήθηκε και οι Αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Πανουράκης και Άννη Ανδρεάδου καθως και η Άννα Ζέπου – Αξιώτη, άμισθη σύμβουλος κοινωνικής μέριμνας Π.Ε Σάμου, αποχώρησαν από την αίθουσα, ενώ είναι εγγεγραμμένα μέλη της ΝΔ καθώς και μερικά ακόμα στελέχη τα οποία υποστηρίζουν ανοιχτά την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται ανακοίνωση από στελέχη που δυσαρεστήθηκαν σχετικά με την προσβλητική στάση του κ. Μαρινάκη, ο οποίος όπως είπε είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Νομού Σάμου κ. Καπλατζή.

Πηγή: Samos24.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ