15.2.2021 14:59

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια σήμερα και αύριο

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια με τα πλοία Νήσος Σάμος και Διαγόρας, λόγω κακοκαιρίας

Τροποποιήσεις και αλλαγές στο πρόγραμμα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων φέρνει η κακοκαιρία Μήδεια και οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο από σήμερα (Δευτέρα) τα ξημερώματα.

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε από την εταρεία Attica Group το απαγορευτικό απόπλου έχει διήμερη ισχύ, (Δευτέρα και Τρίτη) και ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες αυτές κανένα προγραμματισμένο δρομολόγιο. 

Σε ότι αφορά στη Λέσβο ακυρώνονται τα εξής δρομολόγια: 

Για σήμερα Δευτέρα δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Χίο - Μυτιλήνη το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 8 το βράδυ. Επίσης δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο Μυτιλήνη - Μεστά - Πειραιάς με το πλοίο Διαγόρας το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα. 

Για αύριο Τρίτη δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Χίος - Μυτιλήνη με το πλοίο Διαγόρας στις 8 το βράδυ και το δρομολόγιο Μυτιλήνη - Χίος - Ψαρά - Πειραιάς, που ήταν προγραμματισμένο για τις 6 το απόγευμα  με το Νήσος Σάμος. 

Πηγή: Το Νησί

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ