Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδρομή το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου από το Kanaris Tours

Φώκαια-Μοσχονήσια-Αιβαλί-Πέργαμος και Σμύρνη

Oct
21

1η ημέρα Σάββατο 26/10/19

Συγκέντρωση στο Τελωνείο της Χίου στις 07.30 το πρωί και αναχώρηση για το λιμάνι του Τσεσμέ. Επιβίβαση στο Πούλμαν και αναχώρηση για την όμορφη πόλη του Αϊβαλί με ενδιάμεση στάση για επίσκεψη στη Παλαιά Φώκαια, αρχαία πόλη. Στην συνέχεια επίσκεψη στα Μοσχονήσια όπου εντυπωσιάζουν τα διατηρητέα καταπληκτικά σπίτια. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση και Διανυκτέρευση.

2η ημέρα Κυριακή 27/10/19

Επιβίβαση στο Πούλμαν μαζί με τις αποσκευές μας για να επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Περγάμου και στη συνέχεια επίσκεψη μέσα στον αρχαιολογικό χώρο όπου θα δούμε το Ασκληπείο της Περγάμου. Στην συνέχεια αναχώρηση για την πόλη της Σμύρνης όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα κάτω στην παραλία με τα φοινικόδεντρα.

3η ημέρα Δευτέρα 28/10/19

Σήμερα μετά το πρωινό μας, ελεύθερος χρόνο για ψώνια στα μαγαζιά της Σμύρνης. Στην συνέχεια Μεταφορά σε Εμπορικό Κέντρο έξω από την πόλη όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα πριν την επιστροφή μας πίσω στο Τσεσμέ. Άφιξη στον Τσεσμέ, επιβίβαση στο καραβάκι και αναχώρηση για Χίο.

Στην τιμή περιλαμβάνονται :

Ø  Εισιτήρια πλοίου Χίο-Τσεσμέ-Χίο μαζί με λιμενικούς φόρους Χίου&Τσεσμέ

Ø  Πούλμαν για τις Μεταφορές & Περιηγήσεις 

Ø  Ελληνόφωνος συνοδός όπου θα είναι μαζί σας

Ø  1 διανυκτέρευση με πρωινό & δείπνο στο Αϊβαλί σε 4-5* ξενοδοχείο

Ø  1 διανυκτέρευση με πρωινό & δείπνο στη Σμύρνη σε 4* ξενοδοχείο 

Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο KANARIS TOURS, Λεωφόρος Αιγαίου 12 και στα τηλ. 22710 21463 & 22710 42490.  

Σχόλια άρθρου: 0