10.1.2020 14:31

Εκδρομή για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας από το Kanaris Tours

Παρασκευή 28/2/2020

Συγκέντρωση στο λιμάνι μπροστά από το γραφείο μας ΚΑΝΑΡΗΣ ΤΟΥΡΣ (Λεωφ. Αιγαίου 12) για την παράδοση των εισιτηρίων και στην συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής Diagoras και αναχώρηση στις 22.20 με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

Σάββατο 29/2/2020

Άφιξη πολύ νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο Πούλμαν του Κανάρης Τουρς και άμεση αναχώρηση για το Λουτράκι Αριδαίας στον νομό Πέλλας, στη δυτική όχθη του Αλμωπαίου ποταμού. Μετά από ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα φτάνουμε στα πολύ γνωστά Λουτρά Πόζαρ με εντυπωσιακή φυσική ομορφιά. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γιατί όχι να δοκιμάσετε τα ζεστά ιαματικά λουτρά για ξεκούραση, χαλάρωση και τόνωση στις θεραπευτικές ιδιότητες. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθεροι για βόλτα . Διανυκτέρευση.

Κυριακή Αποκριάς 1/3/2020

Σήμερα μετά το πρωινό μας, επιβίβαση στο Πούλμαν του Κανάρης Τουρς και αναχώρηση για επισκεφτούμε και να προσκυνήσουμε την Παναγία Σουμελά όπου βρίσκεται κοντά στη Νάουσα, στις πλαγιές του Βερμίου. Η Μονή ιδρύθηκε τον 4ο αιώνα και εκεί υπάρχει η περιώνυμη εικόνα της Παναγίας, που μεταφέρθηκε από την ιστορική μονή του Πόντου μαζί με άλλα ιερά κειμήλια, φυλάσσεται στην εκκλησία που χτίστηκε από πόντιους πρόσφυγες και δεσπόζει στην περιοχή. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τη Βεργίνα και τον αρχαιολογικό χώρο όπου υπάρχει ο Βασιλικός τάφος του Φιλίππου και άλλα αρχαία κειμήλια . Συνεχίζουμε για την όμορφη Νάουσα όπου θα συμμετέχουμε στις  εκδηλώσεις του Καρναβαλιού. Στη Νάουσα έχει το έθιμο «Γενίτσαροι και Μπούλες» όπου έχει βαθιές ρίζες και στο πέρασμα της μακραίωνης ιστορίας του ενσωμάτωσε στοιχεία της τοπικής παράδοσης και των ηρωικών αγώνων. Επιστροφή πίσω στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Διανυκτέρευση

Καθαρή Δευτέρα 2/3/2020

Σήμερα μετά το πρωινό μας, επιβίβαση στο Πούλμαν του Κανάρης Τουρς και αναχώρηση για να επισκεφτούμε την όμορφη Φλώρινα και ένα κομμάτι από λίμνη Πρεσπών. Συνεχίζουμε για τον γραφικό Άγιο Αθανάσιο όπου και θα γευματίσουμε. Το απογευματάκι θα φτάσουμε στην Έδεσσα για να απολαύσουμε τους περίφημους καταρράκτες και μπορούμε επίσης να δούμε το Εκκλησάκι και σπήλαιο με σταλακτίτες και σταλαγμίτες που υπάρχουν πίσω από το μεγαλύτερο καταρράκτη που λέγεται Κάρανος. Επιστροφή πίσω στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Διανυκτέρευση

Τρίτη 3/3/2020

Μετά το πρωινό μας, επιβίβαση στο Πούλμαν του Κανάρης Τουρς για την μεταφορά μας πίσω προς το Λιμάνι του Πειραιά. Μετά από τις απαιτούμενες ενδιάμεσες στάσεις, θα επιβιβαστούμε στο πλοίο της γραμμής Diagoras και στις 20.00 αναχώρηση με προορισμό την Χίο. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χίο-Πειραιά-Χίο σε οικονομική θέση σαλόνι
  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στην ευρύτερη περιοχή
  • 4 ημέρες Πούλμαν του γραφείου μας ΚΑΝΑΡΗΣ ΤΟΥΡΣ για την εκδρομή σας

 

Δεν περιλαμβάνεται ο νέος φόρος διαμονής όπου πληρώνεται επιτόπου σε κάθε ξενοδοχείο με την άφιξη και είναι για 4* ξενοδοχεία 3,00 ευρώ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση και σε 3* ξενοδοχεία 1,50 ευρώ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

Επίσης: είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ενδιάμεσα γεύματα και ποτά και ότι άλλο δεν αναφέρουμε στα περιλαμβανόμενα 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

Tags: ΤΑΞΙΔΙ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ