8.9.2022 17:28

Διήμερη εκδρομή στη Μυτιλήνη με το Kanaris Tours

1η Ημέρα: Πέμπτη 15/9/22

Συγκέντρωση στο Λιμάνι στο γραφείο Κανάρης Τουρς στις 05.30 για να μοιραστούν τα εισιτήρια και στην συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο με αναχώρηση στις 06.10 για Μυτιλήνη.  Άφιξη και άμεση επιβίβαση στο Πούλμαν για να επισκεφτούμε και να προσκυνήσουμε το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ. Συνεχίζουμε για τον Μανταμάδο για να επισκεφτούμε ακόμη ένα μεγάλο προσκύνημα του νησιού, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ (Ταξιάρχη Μανταμάδου) με την ανάγλυφη εικόνα φτιαγμένη από αίμα των μοναχών και πυλό. Στην συνέχεια αναχώρηση για Μόλυβο για μικρή βόλτα στα σοκάκια και συνεχίζουμε για την Πέτρα όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας. Τέλος αναχώρηση για Σκάλα Καλλονής όπου θα επισκεφτούμε τη Μονή Λειμώνος (ιδρύθηκε από τον Άγιο Ιγνάτιο το 1526). Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Παρασκευή 16/9/22

Μετά από το πρωινό θα αναχωρήσουμε για να επισκεφτούμε τη γραφική κωμόπολη της Αγιάσου με την εκκλησία της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας της Αγίας Σιών που πρόσφατα γυρίστηκε η ταινία Σμύρνη αγαπημένη. Θα προσκυνήσουμε και θα απολαύσουμε τον καφέ μας στη χόβολη. Συνεχίζουμε πίσω για την πόλη και αν ο χρόνος μας επιτρέπει θα επισκεφτούμε το Καγιάνι (έξω προς αεροδρόμιο, οικισμός Ταξιάρχες). Επιστροφή πόλη Μυτιλήνης για περπάτημα και γενικά ελεύθερο χρόνο έως την αναχώρηση του πλοίου. Στις 17.30 θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και στις 18.00 θα έχουμε αναχώρηση πίσω για Χίο

                     

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Εισιτήρια πλοίου Χίο-Μυτιλήνη-Χίο σε οικονομική θέση σαλόνι

  • 1 διανυκτέρευση με πρωινό σε 3* ξενοδοχείο εκτός πόλης

  • φόρος διαμονής του ξενοδοχείου

  • Πούλμαν για 2 ημέρες για την πραγματοποίηση της ανωτέρω εκδρομής

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης για όλους τους εκδρομές έως 75χρ

  • ΦΠΑ

Πληροφορίες στα γραφεία του ΚΑΝΑΡΗΣ ΤΟΥΡΣ και στα τηλέφωνα 22710-21463, 22710-42490

https://kanaristours.gr/

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ