28.12.2020 15:19

Πρώτη αισιόδοξη είδηση με την υπογραφή του Φορέα Τουρισμού Χίου

Η νορβηγική Amisol ξεκινά απευθείας πτήσεις από το Όσλο προς τη Χίο από Μάιο μέχρι και Οκτώβριο

Ο Φορέας Τουρισμού Χίου προσπαθεί μέσα από συντονισμένες ενέργειες για την επανεκκίνηση του τουριστικού ρεύματος στην Χίο, ειδικά από αγορές που παραδοσιακά στηρίζουν το νησί. 

Σήμερα ανακοινώνει επίσημα, μετά και από σχετική επικοινωνία με την Διεύθυνση του οργανωτή ταξιδιών Amisol στην Νορβηγία, την έναρξη απευθείας πτήσης από το Όσλο τον ερχόμενο Μάιο μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2021 εφόσον οι συνθήκες, λόγω της πανδημίας το επιτρέψουν. 

Η πτήση σχεδιάζεται και θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Κυριακή με την εταιρία SAS με σκάφος Boeing 737, 141 θέσεων.

Η Χίος είναι ο πρώτος Ελληνικός προορισμός που ανακοινώνει η εταιρία και σηματοδοτεί την επανέναρξη των οργανωμένων πτήσεων charter από την Νορβηγία, αλλά και τον προπομπό για περαιτέρω συνεργασίες με απευθείας πτήσεις για το 2021 και από άλλες χώρες.

Ο ΦΤΧ σχεδιάζει και θα πραγματοποιήσει παράλληλη στήριξη αυτών των συνεργασιών μέσα από το πρόγραμμα προώθησης & προβολής με στοχευμένες καμπάνιες κυρίως σε ηλεκτρονικά μέσα της κάθε χώρας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ