22.3.2024 6:30

Ο Φορέας Τουρισμού Χίου στην τουριστική έκθεση της Βιέννης

Ο Φορέας Τουρισμού Χίου εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες για τη συμμετοχή του στην Έκθεση Τουρισμού Βιέννης, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ‘Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Η παρουσία μας στο περίπτερο της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αποτέλεσε μια ευκαιρία να αναδείξουμε τον πλούτο και την ομορφιά του τουριστικού προϊόντος της Χίου σε ένα διεθνές κοινό. Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τα στλέχη του ΕΟΤ Βιέννης, την διευθύντρια κ. Σκαλτσή, τον δ/ντη marketing κ. Ραφαλιά, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Καλτάκη και τα στελέχη της Δ/νσης τουρισμού για την υποστήριξή τους και την άψογη οργάνωση που επέτρεψε στον Φορέα Τουρισμού Χίου να συμμετάσχει σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση.

Η επιτυχημένη παρουσία μας οφείλεται εν πολλοίς στη στήριξη και τη συνεργασία τους. Επίσης, θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στα Mastihashop για τη γενναιόδωρη παροχή δειγμάτων προϊόντων Μαστίχας, τα οποία αποτέλεσαν εξαιρετικά κεράσματα για τους επισκέπτες του περιπτέρου μας, ιδιώτες και επαγγελματίες.

Η ενεργή συμμετοχή μας στην Έκθεση Τουρισμού Βιέννης αναδεικνύει τη δέσμευσή μας για την προώθηση του τουρισμού στο νησί και την ανάδειξη των ξεχωριστών χαρακτηριστικών του.

Με την υποστήριξη και τη συνεργασία όλων, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση, προωθώντας τον τουρισμό της Χίου των Ψαρών και των Οινουσσών παγκοσμίως.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ