23.5.2024 15:38

Νέος επιστημονικός συνεργάτης στον Φορέα Τουρισμού Χίου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Τουρισμού Χίου ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Μάρκο Ψώρα, υποψήφιο Διδάκτορα στο Τμήμα Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η πολύτιμη εμπειρία του κου Ψώρα στον τουριστικό τομέα αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην υλοποίηση των στόχων του Φορέα για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της Χίου». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φορέα Τουρισμού Χίου

Στο ξεκίνημα της προσπάθειας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Τουρισμού Χίου, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την πρόσληψη του επιστημονικού μας συνεργάτη, κου Ψώρα Μάρκου.

Ο κος Ψώρας είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Τουρισμού του Πανεπιστήμιου Αιγαίου και έχοντας επαγγελματική και ακαδημαϊκή εμπειρία στον τουριστικό τομέα θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στην υλοποίηση των στόχων του Φορέα με κύριο γνώμονα την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Επιμελητήριου Χίου για την συνδρομή τους σε αυτήν την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε επίσης, τον Δήμαρχο Χίου και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού για την παραχώρηση χώρου ώστε να στεγαστεί το γραφείο του συνεργάτη μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ