15.5.2024 6:45

Ευχαριστίες της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου για την παραμονή του νησιού στις 10 διανυκτερεύσεις

Η Ένωση Ξενοδόχων Χίου εκφράζει την ικανοποίησή της για την απόφαση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) να διατηρήσει τη Χίο ως προορισμό ειδικής κατηγορίας δέκα διανυκτερεύσεων στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων 2024-2025.

Η Ένωση ευχαριστεί θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα που του είχε υποβληθεί κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί, μέσω της Προέδρου της Ένωσης, κας Μίτση Παϊδούση-Αυγερινού. Η απόφαση αυτή αποτελεί σημαντική νίκη για την Ένωση και την τοπική κοινωνία της Χίου, καθώς ο Κοινωνικός Τουρισμός αποτελεί σημαντικό πυλώνα της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.

Επιπλέον, η Ένωση εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Υπουργό Νότη Μηταράκη, ο οποίος ως Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου είχε πρωτοστατήσει στην εφαρμογή αυτού του μέτρου και συνεχίζει να στηρίζει την τουριστική ανάπτυξη της Χίου.

Η Ένωση Ξενοδόχων Χίου, όπως σημειώνει, αναμένει με αισιοδοξία την ικανοποίηση και των υπόλοιπων αιτημάτων που περιλαμβάνονται στο υπόμνημα που είχε υποβληθεί στον Πρωθυπουργό, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Χίου και την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στο νησί.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ