27.5.2020 18:13

ΒΙΝΤΕΟ- Το Discoverchios.gr στο νέο site του Φορέα Τουρισμού

Πρωτοπόρο εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα και ανάμεσα στις κορυφαίες καλές πρακτικές το #yourchios

Ένα ακόμη επιτυχημένο βήμα προς την κατεύθυνση της εξωστρέφειας έκανε ο Φορέας Τουρισμού Χίου, παρουσιάζοντας το νέο του portal στη διεύθυνση www.cto.gr.

Πρόκειται για ένα πλήρως οργανωμένο site μέσα από το οποίο ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες για τη Χίο, όπως για επιχειρήσεις, σημεία ενδιαφέροντος και τουριστικά αξιοθέατα.

Παράλληλα κεντρική θέση κατέχει το hashtag #yourchios, το οποίο αποτελεί ένα από τα βασικότερα εργαλεία της τουριστικής προώθησης του νησιού, αφού μέσα σε λίγους μόνο μήνες κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 32.000 μέλη, που μοιράζονται φωτογραφίες, αναμνήσεις και εμπειρίες από το νησί.

Ο «π» στηρίζοντας από την αρχή το εγχείρημα του Φορέα Τουρισμού, ως ένα από τα ιδρυτικά του μέλη, συμμετέχει σε αυτόν μέσα από το site Discoverchios.gr, φωτογραφίες και υλικό του οποίου έχουν χρησιμοποιηθεί για το #yourchios.

Έτσι το Discoverchios.gr ως ένα από τα ταχύτατα αναπτυσσόμενα site του νησιού δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνεται στο νέο site του Φορέα, κατέχοντας μία από τις κεντρικές θέσεις στην αρχική του σελίδα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ