#Προγνωστικά στοιχήματος

Κουπόνι στοιχήματος 29/09/2026: Συνεχίζει το σερί η Ισπανία, δύσκολη έξοδος για τον Ολυμπιακό

Όπως κάθε μέρα υπάρχουν αρκετές επιλογές που αξίζουν την προσοχή μας. Αυτό το άρθρο, σκανάρει ολόκληρο το κουπόνι στοιχήματος, αναλύει με κωδικούς ΟΠΑΠ τα ματς της ημέρας και δίνει τις προτάσεις που ξεχώρισε η συντακτική ομάδα του Foxbet, στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς.

Η Δευτέρα ήταν από τις ημέρες που χαμογελούν οι παίκτες στο Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ, καθώς τα μεγάλα φαβορί έκαναν τη δουλειά τους και απέφυγαν τις γκέλες, με τα γκολ βέβαια στα περισσότερα ματς ν' απουσιάζουν. Το μενού σήμερα βέβαια, έχει ακόμη περισσότερα ματς για όλα τα γούστα.

Στην League A υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια με την Ισπανία και την Αγγλία να είναι σε ρόλο φαβορί κόντρα σε Κροατία και Τσεχία, παρόλο που τα «τρία λιοντάρια» αγωνίζονται εκτός έδρας. Αγωνιστική δράση υπάρχει και στην στρογγυλή «θεά» με τον Ολυμπιακό ν' αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις στα Προγνωστικά Euroleague, και τον Άρη να κάνει πρεμιέρα στο Eurocup απέναντι στη Λε Μαν.

Δείτε ποιες είναι οι προσφορές στοιχηματικών εταιριών

5083. Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός (20:00)

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η «καψούρα» των περισσότερων είναι ο χώρος του ποδοσφαίρου, αλλά όσο υπάρχει η Euroleague, σίγουρα θα έχει τους δικούς της θαυμαστές. Ειδικά όταν υπάρχει μεγάλα ματς όπως το Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός, με τους Λιθουανούς να δείχνουν εξαρχής τη δυναμική τους και τον Γιόνας Βαλαντσιούνας να ψάχνει... αντίπαλο. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν ναι μεν το Σούπερ Καπ Ελλάδος, αλλά η απουσία του Μιλουτίνοφ στη θέση «5» τους φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ο Ματσιούλις ξέρεις πως να χτυπάει τ' αδύνατα σημεία του αντιπάλου, με τον άσο να παίζεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ στο 2.22.

135. Ισπανία - Κροατία (21:45)

Ήρθε η ώρα για το Nations League, με ξεκίνημα την αναμέτρηση της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, Ισπανίας, η οποία έδειξε από νωρίς τα... δόντια της, επικρατώντας στην πρεμιέρα της Αγγλίας με 2-3. Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Σλάβεν Μπίλιτς στον πάγκο της Κροατίας μετά το 2-1 επί της Τσεχίας, με τις «παλιοσειρές» να βγάζουν ξανά τα κάστανα από τη φωτιά, μιας και σκόρερ του πρώτου γκολ ήταν ο Μόντριτς, ενώ ο Πέρισιτς μοίρασε ασίστ στο δεύτερο. Σε εξαιρετική κατάσταση μεσοεπιθετικά η «ρόχα», αλλά με αμυντικά θεματάκια, γι' αυτό και η επιλογή του 1 & G/G μοιάζει ιδανική στο 2.77.

138. Σκωτία - Ελβετία (21:45)

Ταξιδεύουμε προς το «Νησί», αλλά όχι ακόμη για την αναμέτρηση της Αγγλίας, καθώς πρώτα στο κουπόνι μας βλέπουμε την ανανεωμένη Σκωτία που είχε θετικό πρόσημο με τον Ποκονιόλι στον πάγκο, παρόλο που το πρώτο ημίχρονο πήγε «στράφι» κόντρα στην Σλοβενία (0-0). Το επίπεδο δυσκολίας βέβαια ανεβαίνει για τα καλά, καθώς βρίσκει στο δρόμο της, την Ελβετία που ακόμη και χωρίς Τσάκα, Εμπολό, παραμένει το μεγάλο φαβορί - κέρδισε 0-3 τη Βόρεια Μακεδονία - στον 1ο όμιλο της League B. Η παράδοση ευνοεί τους γηπεδούχους που θα κάνουν τα πάντα για να μην ηττηθούν, με το 1Χ (Δ.Ε.) να βρίσκεται στα όρια του διπλασιασμού 1.95.

141. Τσεχία - Αγγλία (21:45)

Το καλύτερο αυτή τη φορά επιλέξαμε να το αφήσουμε για το τέλος, καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι που αναμένεται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα. Ναι μεν περνάει τη δική της «κρίση» το τελευταίο χρονικό διάστημα η Τσεχία, αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αν βέβαια περιμένει να σηκώσει... κεφάλι κόντρα στην Αγγλία, δύσκολα θα τα καταφέρει, αν και συνήθως σε τέτοιες αναμετρήσεις είναι που παρουσιάζεται το περιβόητο «turning point». Με αμυντικές αδυναμίες η ομάδα του Τούχελ που μπροστά όταν θέλει... πετάει φωτιές, με το G/G να παίζεται στο δελεαστικό 2.05.

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ