16.11.2021 16:41

Τσάντα, κινητό, φακοί επαφής και είστε έτοιμοι!

Μια πολύ καλή και βολική εναλλακτική για προβλήματα οράσεως είναι οι φακοί επαφής. Προσφέρουν ευρύτερη οπτική γωνία και την επιλογή να αποφεύγετε τη χρήση γυαλιών αν αυτά σας ενοχλούν για όποιο πρακτικό ή αισθητικό λόγο.

Υπάρχουν ημερήσιοι, μηνιαίοι ή ακόμα και τριμηνιαίοι φακοί επαφής. Εξαρτάται από τις ανάγκες σας τι θα επιλέξετε. Τους ημερήσιους μπορείτε να τους πετάξετε στο τέλος της ημέρας ενώ οι μηνιαίοι χρειάζονται φροντίδα ώστε να διατηρηθούν για αυτό το χρονικό διάστημα. Πρέπει, αφού τους αφαιρέσετε, να τους τοποθετείτε σε ειδικό υγρό για την ασφάλεια και την υγιεινή των ματιών σας.

ΟΙ φακοί επαφής και τα πλεονεκτήματά τους

Ένα πολύ καλό προϊόν που προσφέρει ενυδάτωση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, και είναι ανθεκτικό διατηρώντας την υγρασία, είναι οι μηνιαίοι φακοί επαφής AIR OPTIX PLUS HYDRAGLYDE. Στα πλεονεκτήματά είναι το γεγονός πως μπορούν να φορεθούν επί έξι ημέρες και νύχτες συνεχόμενα.

Πώς τους συντηρούμε;

Για τη σωστή τους φροντίδα και υγιεινή πρέπει να προμηθευτείτε και υγρά φακών επαφής. Ένα προϊόν που μπορεί να είναι ένας αξιόπιστος σύμμαχος στην καθημερινή τους περιποίηση είναι το ReNuMultiplus. Η σύνθεσή του αναγεννά τους φακούς επαφής σας νιώθοντας πως φοράτε ένα νέο ζευγάρι κάθε ημέρα. Είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό, το ξέβγαλμα, την απολύμανση και την αποθήκευσή τους. Στα πλεονεκτήματά του είναι πως αφαιρεί την εναπόθεση πρωτεϊνών.

Στη σελίδα του You And Eye Optics μπορείτε να βρείτε ποικιλία σε όλα τα προϊόντα του είδους. Φροντίζουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη. Στόχος μας είναι να σας διευκολύνουμε και για τον λόγο αυτό σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Mηνιαίοι φακοί επαφής AIR OPTIX PLUS HYDRAGLYDE, ReNuMultiplus

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ