8.6.2021 12:17

«Τα τρία αδέλφια»: Μία ιστορία γεύσης με άρωμα Λιθίου

Φρέσκο ψάρι με θέα κρυστάλλινα νερά

Το εστιατόριο «Τα Τρία αδέλφια» βρίσκεται στον όρμο Λιθίου, μια γραφική παραλία με κρυστάλλινα νερά που χαρακτηρίζεται ως καθαρά οικογενειακή παραλία (λόγω των ρηχών υδάτων), 23 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου.

Η λειτουργία του εστιατορίου ξεκινάει το 1953 από τους παππούδες του Γιώργου Καρανικολή, Σταμάτη και Μαρία Κολώτου. Σήμερα συνεχίζεται η λειτουργία τους από τα παιδιά και τα εγγόνια των ιδρυτών της επιχείρησης, με όραμα, πίστη και φιλοσοφία που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και έχουν ως σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, την άριστη ποιότητα των προϊόντων και την ιδιαίτερα φιλική τιμή.

Στο εστιατόριο ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μεγάλη ποικιλία μεζέδων με ιδιαίτερη έμφαση στο φρέσκο ψάρι από τις ντόπιες βάρκες του λιμένα Λιθίου, αστακομακαρονάδα καθώς και την περιβόητη ψαρόσουπα (κακαβιά). Παράλληλα, το εστιατόριο διαθέτει ξαπλώστρες στην παραλία όπου παρέχονται υπηρεσίες καφέ-μπάρ.

Ο χώρος μπορεί να εξυπηρετήσει κοινωνικές εκδηλώσεις με μενού που μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των πελατών.

Τα «Τρία Αδέρφια» σας περιμένουν!

Τηλ. Επικοινωνίας: 2271073208, Facebook Page: Τα Τρία Αδέρφια, Τηλ. κρατήσεων: 6987074214

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ